středa 15. května 2019

Isiflo spojky

RA 4přítlačný kroužek patent. POŘADÍ, třídit dle NÁZVU, třídit dle CENY, třídit dle KÓDU, třídit dle DATA. Spojka dlouhá opravná . Přečtěte si více informací.


Popis: Vysoce kvalitní spojky pro opravy a spojování potrubí z HDPE, bezpečně jištěné proti vytržení. Materiál: Mosaz Provozní tlak: PNProvozní . V i řní podpůrná vsuvka pro PE potrubí na plyn. Vsuvku vložíme do roury až nadoraz.


Domů isiflo - hawle - spojky. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Vysoce kvalitní mosazné tvarovky a spojky určené pro opravy a spojování potrubí z HDPE pro vodu i plyn, bezpečně zajištěné proti vytržení.


Výrobce: Název firmy:. Tělo spojky a převlečná matice jsou stabilizovány proti UV záření. Rozměr Popis výrobku. Polohu zafixujeme lehkým dotažením pojistné matice M10.


DN na spojky Bugatti Valvopat, Isiflo a kul. Objímka pro Isiflo spojku S 19. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Vnitřní podpůrná vsuvka pro PE potrubí na plyn. Hledáte spojky isiflo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Přípojková šoupátka s integrovanou Isiflo spojkou na PE potrubí.


Univerzální svěrné spojky pro pozinkované ocelové. Skladevíce než ks. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DEHA – kotvy pro snadnou manipulaci pomocí kulové spojky DEHA.


UNI EXTRA spojky a příruby. Mechanické spojky Isiflo sprint „nástrčné“. Požadované provozně-technické parametry: - tlaková třída: PE SDR (PN10) SDR 4. ISIFLEX- ATU spojky obj.


SPOJKA na staré závit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky