čtvrtek 23. května 2019

Květákovo masové karbanátky

Květákové placičky umí samozřejmě nejlíp moje maminka, ale po několika desítkách pokusů se jí už snad přibližuji. Pokud jste je nikdy nevařili . Placky připravíte do minut. Můj drahý miluje květák smažený. Ale na této podobě se shodneme oba. Připravte si zdravější variantu z květáku.


Recept se hodí i tehdy, když vám po nedělním obědě zbyl . Kdyby Adélka uměla mluvit, řekla by polívka a placičky. Když k dnešním květákovým placičkám přidáte nové brambory a připravíte okurkový salát, budete mít . Prosetou mouku smíchejte s kořením a špetkou soli, rozmíchejte s vodou, přidejte vejce, rozetřený česnek, najemno nasekanou cibuli a petrželku a květák. Vyzkoušejte snadný recept na květákové placičky. Podrobný recept na květákové placičky : Budeme potřebovat: 4g uvařeného květáku 1g nahrubo.


Květák na mozeček, květáková polévka, květákový nákyp… Co takhle ale udělat květákové placky ? Není to samozřejmě nic převratného, naše . Ingredience na placiček. Tyto květákové placičky se od jiných liší v tom, že jsou relativně zdravé a ke všemu ještě pečené. A protože se v nich používá kukuřičná mouka, hezky křupou. KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY -rychlé a výborné jídlo.


Mam tam květák, 2vejce trochu strouhanky a samozřejmě kořeni? Varianta výrobku, Balení, Složení, Alergeny. Květáková placka 80g, Sáček-2kg, Karton-(3x2)=6kg, Bez konzervantů a přidatných látek: květák (EU), . Taková klasika, jen vylepšená jiným výběrem surovin. Nebo vybírejte další vyzkoušené zeleninové pokrmy recepty.


Lámete si hlavu, co dát dětem do ruky místo rohlíku? Chcete, aby jim svačinka chutnala? Vše spojíme v nepříliš tuhé těsto, ze kterého tvoříme placičky a ty smažíme na trošce rozpáleného oleje po obou stranách dozlatova. Budete jich chtít více a více.


Přidejte k němu pár ingrediencí a připravte chutné zdravé placičky , které dozajista zachutnají každému členu vaší rodiny. Zkuste je udělat s vůní orientu a ze zeleninového jídla udělat pokrm . Další z našich domácích stálic. Přeposlat známému Tisk receptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky