čtvrtek 23. května 2019

Iseki tu 185

Velikost: Sazenice v květináči o průměru 12cm. Kategorie: Sadba zeleniny. Doporučujeme přikoupit. Rostliny rostou výrazně rychleji a lépe ve sklenících i ve volné půdě nebo v nádobách.


Sazenice okurek nabízíme v období od konce dubna do vyprodání zásob.

Roubovaná zelenina má silnější růst, lepší kvalitu plodů a listů, vyšší odolnost vůči. Roubované sazenice okurek mají větší výnosy a jsou odolnější proti plísním a virózám. Odrůdy s hrubou řídkou. Roubované okurky: Mezi klasickou sadbu zeleniny se v poslední době objevuje také zelenina roubovaná.


Jedná se většinou o zeleninu plodovou. V příznivých podmínkách sazenice okurek rychle rostou. Každou rostlinu je pak nutné postupně vyvázat pomocí provázku ke.


Kč dále prodáme speci.

Dobrý den, nabízím semínka těchto raritních japonských okurek ,25k. Při nakupované sadbě dbát na to,. Námi zasílané sazenice nemají zapěstovaný kmínek s vinnou hlavou, záleží tedy. Při této metodě provedeme jak na podnoži tak na roubované odrůdě ještě . Vzrostlé, otužilé a prokořeněné sazenice osvědčených odrůd expedujeme v polovině května. Na výběr máte odrůdy na zahradu i na balkon.


Výše uvedené sazenice zeleniny jsou pěstované v kazetách „160“. Přijímáme objednávky na roubované okurky. Výborný kořenový systém. Snížená náchylnost k chorobám.


Pravé okurky svačinky jsou roubované , ale nikdo ze zahradníků mi nechce sdělit. Prodám sazenice roubovaných okurek , melounů a rajčat. Hlavním důvodem roubování je ochrana rostlin před chorobami a plísněmi, rostliny vydatněji a déle plodí . Kvalitní roubované sazenice melounů je už nyní možné objednat ZDE. Jazýčky do sebe zasuneme a zajistíme je klipsem určeným k roubování okurek. Pěstování okurek není žádná věda.


Když nemáte skleník nebo fóliovník, bude se jim dařit i na záhonku.

Jen musíte zvolit tu správnou odrůdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky