čtvrtek 13. dubna 2017

Strojek na psy bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů strojek na psa. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Elektrický stříhací strojek na psy. Strojek na strihani ovci - Kovodruzstvo Slany. Prodám nové nůžky na stříhání ovcí 600W nové.


Stříhací strojek na ovce.

Nástavce na stříhací a holící strojky Oster,Moser,Philips,. Kvalitní silný elektrický stříhací strojek na ovce 550W. Profi střihací strojek na psy Wahl KM2Profesionální střihací strojek Wahl na psí a zvířecí srst má systém výměnných střihacích hlavic z velmi kvalitního materiálu. Střihací strojek na psa Moser Fox s vibračním motoremPoloprofesionální střihací strojek na psy Moser Fox je vhodný i na huňatá plemena.


Bazar - turba fén, strojek na stříhání,věci pro psy. BAZAR Chcete prodat něco ,co už je vašemu pejskovi malé ,nebo už to váš pejsek nepotřebuje? Blansko, Jihomoravský kraj.


STŘÍHACÍ STROJEK NA PSY - ZOWAEL Akumulátorový stříhací strojek , který se hodí pro stříhání veškerých plemen psů. Balení obsahuje síťovou nabíječku, .

Krmivo, misky pro psy , Hračky pro psy nebo Psi. Podobné fráze: strojek na psy gts, strojek na psy zoofari, strojek na psy recenze, strojek na psy bazar , vahl strojek na psy, strihaci strojeky na psy, strojek na psy . Kondicionér lze použít ponecháním ve vlasech nebo opláchnutí vlasů po. Ektroparazitózy - Blechy, čmelíci atd. Nevím jak se potvůrky.


Léky pro psy proti průjmu Canikur. Má nucené chlazení pro . Ušetřete za stříhání psů, pořiďte si kvalitní německý stříhací strojek na psy a ostříhejte si mazlíčka sami. Zvládnete to, je to snadné!


HOLÍCÍ STROJEK WAHL PRO PSY. V balení i olej na promazání a štěteček na čištění. Dostatečně dlouhý kabel se závěsným očkem. K narozkám jsem dostala dva, jeden nevyužiju, . Holicí strojek planžetový pro muže, vhodný na suché holení, nabíjení:. Není vhodný na stříhání . Rubriky inzerce, Inzerce, inzeráty, bazar , prodej - levně, soukromá i firemní inzerce.


Ruším obchod s chovatelskými potřebami pro psy a kočky, prodám veškeré. V záruce, s příslušenstvím, jednou použitý strojek Moser Styling III na úpravu psů. Nový akumulátorový strojek s optimální kombinací síly a rychlosti, umožňuje dlouhodobou práci při minimálním zahřívání nožů.

Predam profi strihaci. Babyliss Pro FX660SE strihaci strojcek na vlasy (60), holící a strihaci strojek (2), Strihanie strojcek (18). Zkušební ŕád pro psy služobních plemen.


Strihaci strojek na vlasy Remington (800), holící a strihaci strojek na vlasy (160).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky