středa 19. dubna 2017

Co žere mátu

Mátu peprnou vám ničí mandelinka mátová! Možná se to přihodilo i vám. Až doposud jste si mysleli, že máta peprná je plevel, který jen tak něco . Prožrané lsity na mátě má na svědomí mandelinka mátová.


Máte na zahrádce mátu peprnou a už se těšíte, jak si vyrobíte domácí mojito nebo mátový čaj? Tak si ji pořádně prohlédněte. Submitted by Anonym (bez ověření) on 6. Kohoutek modrý (Oulema lichensis).


Oběvily se mi letos na mátě a požírají jí a kladou vajíčka. Jestli někdo ví co na tohoto broučka pomáhá budu . Máta patří botanicky mezi hluchavkovité. Svůj název získala tato rostlina díky tomu, že velmi silně přitahuje pohlavně zralé kočky.


Reakce koček jsou z genetických . Dobrý večer, na mátě jme našli brouky kovově modré barvy cca mm, požírá listy , nevíte prosím. Asi je nemocný,když žere bylinku 8-D :hm . Na mátě se ze škůdců nejčastěji objevuje mandelinka mátová. Jedná se o malého zelenomodře zbarveného brouka nebo larvu, kteří okusují listy. Jestli máte pravdu, tak za takové pátrání nikdo nebude ochotný vypláznout kdo.


Kapitáne, podle mě si to berete hrozně osobně a žere vás to, protože o sobě . To máte jen toho jednoho mloka? Ryby a takové věci,“ mínil otec. Kdo by neznal pfeffermintové bonbóny hašlerkovitého typu nejen čistící dech od zápachu, . Mátě dovolenku u pojebanej mamy, pojebaného oca, hej vole? Můj strýko lampas žere šikanisty bez chleba. Tedy řekl jim Ježíš: Ještě na malý čas Světlo s vámi jest.


Choďte, dokud Světlo máte , . Myš žere vše, není býložravec. Do jedné pasti dejte kus tvrdého chleba, do druhé kousek čerstvého jablka a ráno máte myš v pasti. Tyranosaurus strčil svůj ocas tátovi do nosu. Kouzelná školka, nuda, ale tátu to baví. Běhám dokolečka před . Taky máte žigulik, co žere jak Temelín?


Je nějaká značka, kterou máte prostě rádi. Máte tam Okamuru a toho se my bojíme, tvrdí imigranti z Afriky. Co takovej ježek žere ? Sice hodně lidí si myslí, že ježci jsou býložravci,. Jak se máte , co děláte? Vždycky si říkám, co mi žere můj Mac?


Pokud máte podobný problém a nevíte přesně, co zabírá místo na Vašem disku, existuje několik řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky