pátek 14. dubna 2017

Kdy kde co olomouc

Možnost odstranění kořenů či větví sousedova stromu je upravena v . Písemné odůvodnění žádosti. Volnou formou – musí obsahovat základní údaje o žadateli, umístění stromu a důvod odstranění. Je potřeba předložit žádost o kácení nebo podnět k provedení ořezu ořez (viz výše).


S žádostí ke kácení musí souhlasit odbor majetku města, . Stromy a keře plní mnoho významných funkcí a naší povinností je dbát na jejich.

Kácení stromů a keřů ) o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les . V případě kácení na obecním pozemku podává žádost o povolení kácení. Oznámení přitom musí obsahovat stejné údaje jako žádost o . V případě suchých stromů to nepovažuji za problém, dojde jistě k odstranění pařezů. Zaráží mě tento postup v případě vzrostlého a živého . Potřebujete na svém pozemku pokácet strom ? Druh a plocha souvislého porostu . Dřevinami rozumí stromy či keře rostoucí jednotlivě i ve.

Náležitosti žádosti o kácení dřevin rostoucích mimo les. Břehový porost je součástí . Kontaktní telefon (pro případ možnosti operativního odstranění nedostatků žádosti ):. Odstranění podstatné části koruny (více jak ), případně tzv. V dále uvedených případech může být žádost o povolení kácení dřevin nahrazena. K námitce žalované, že nemohla samovolně provést těžbu stromů a že se sami žalobci měli obrátit na příslušný orgán státní správy se žádostí o odstranění.


Pokud někdo podává podání osobně – hned je nutné zkontrolovat žádost a na místě odstranit vady. Jinak se vyzve k odstranění vady a stanoví se . Problematika kácení stromů rostoucích mimo les je upravena v § a § zákona. Neboť posuzování žádosti o pokácení stromu je standardním správním. Co se týká kácení, bez povolení můžete kácet stromy , které ve výšce m. Potom stačí vyplnit příslušnou žádost a podat ji na příslušném vodoprávním úřadu.


Katastrální území, Číslo parcely, Počet stromů. Kdo je oprávněn v této věci jednat (podat žádost apod.) Vlastník pozemku či nájemce nebo jiný oprávněný uživatel pozemku se souhlasem . Při odstranění vzrostlých dřevin hrozí lidem od 1. Obecně platí, že žádost o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les je, . Po pokácení dřeviny musí žadatel na pozemku dřevinu odstranit tak, aby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky