úterý 25. dubna 2017

Rio mare soutěž

Rio mare soutěž

Uschovejte si účtenku. Registrujte se a vyhrajte! Chci se registrovat . Každý týden trička pro dva! Vyhraj zájazd do mestečka. Rio Marina na ostrove Elba v hodnote 1. Odborným garantem je držitel titulu . Letos o postup do finále bojuje rekordních škol z celé České republiky.


Rio mare soutěž

U stránek RIO Mare jsme připravili soutěž , kdy soutěžící do připraveného formuláře vkládali své osobní údaje a další položky. Soutěž probíhala od 7. Budoucí kuchařka ze Sedlčan je ve finále soutěže Svačina roku. O druhý ročník soutěže byl větší zájem než loni nejen . B Hana Budková a Veronika Šijanová, které postoupily mezi . Naše šikovné studentky z 2. Střední odborné učiliště Sedlčany se účastní 7. Kuchař-číšník SŠTŘ Nový Bydžov . O postup do finále usilovalo . BOLTON CZECHIA, spol. Mistra kuchaře Vladimíra Picky, šéfkuchaře restaurace Aureole Jiřího . Květen je měsícem lásky, se kterým se pojí i romantické výlety a objevování nových koutů světa. Rekordních středních škol se letos zúčastní 5. V prvním kole studenti navrhli a nafotili pokrm.


Ten zaslali společně s vyplněným průvodním . Po prázdninové pauze mám pro vás opět jednu soutěž. Dostala jsem na ochutnání novinku od Rio mare - tuňák v olivovém oleji s chutí citronu . Celkem se soutěží o . V ÚTERÝ začne sváteční hledací soutěž o balíčky dobrot! Letos v oblíbené soutěži přivítáme 1mladých . Studentka Nikola Pihlíková postoupila do finále 4. Velké finále se uskuteční 4. Brněnští studenti budou letos opět soutěžit o titul Svačina roku.


Rio mare soutěž

O titul letos bojuje rekordní počet . Hotelová škola Brno se účastní 6. KV RIO MARE , spotřebitelská soutěž Dělejte to krát týdně. Zdeňka Matějčka z Ostravy se účastní 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky