pátek 20. března 2020

Zapečená brokolice recept

Dobrý den, menu na dnešní den 30. Brokolice dušená na másle , malá obloha. Je to zelenina bohatá na vitamin C, vitamin Bneboli kyselinu listovou,. Romanesko je poněkud pevnější než květák i brokolice , takže se hodí nejen jako.


Z brokolice sekaná, stále více žádaná.

Chutná je čerstvá, krátce opečená na oleji je dobrá do salátů, šetrně je . Pak přidáme brokolici rozebranou na růžičky a pohazováním pánve restujeme asi minuty. Do pánve přilijeme lžic vody, zakryjeme ji poklicí a při nejvyšší . Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou mrkev a lilek, brokolici a za stálého míchání krátce orestujeme. Vše podlijeme troškou vody, . Konzumace brokolice také podporuje látkovou výměnu a povzbuzuje.


Na rozehřátém másle na pánvi osmahneme nakrájenou jarní cibulku, . Den předem naložený, opečený a na tenké plátky nakrájený hovězí roštěnec obložený spoustou zeleniny, kterou podusíme na másle.

Rychlovka z brokolice. Fotografie receptu: Výborná zapečená brokolice se sýrem. Na dno dáme plátky šunky, vrstvu brambor, vrstvu brokolice a zasypeme sýrem. Akorát místo brokolice se dávají žampióny opečené na másle.


Je levná, univerzální a příprava zabere jen. Potom ji vybereme děrovanou naběračkou, necháme odkapat a dáme ji na teplé místo. Stroužky česneku oloupeme, nasekáme, posypeme . Jako příloha chutná i vařená nebo dušená na olivovém oleji nebo na másle. Povařenou brokolici nakrájíme na drobno. Cibuli nakrájíme také na drobno.


Rozkrájenou cibuli zpěníme na másle. Můžeme ji přidat do rizota. Italové přidávají brokolici do . Tento pin objevil(a) Katherine.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, za stálého míchání zasmahneme mouku, zalijeme vodou, vložíme .

Podáváme s chlebovými krutony nebo s bramborovými noky opečenými na másle. Se sníženým obsahem laktózy. Pochutnejte si na tom, co je pro vás dobré a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky