středa 25. března 2020

Strakoš b xiv

Nabízíme výkonné a obratné traktory od osvědčených výrobců traktory Massey. Kliknutím na tento odkaz můžete odeslat poptávku na dostupnost výrobku. Výkonný zahradní traktor s mimořádně snadnou a pohodlnou obsluhou. Pro péči o velmi velké.


Prvním z řady speciálních traktorů , který díky svým rozměrům nachází uplatnění zejména u školkařů, je Goldoni Base.

Jde o kloubový traktor se stejně velkými . Je poháněn výkonným dvouválcovým motorem BriggsStratton . Máme skladem klínové řemeny pro zahradní traktory na žací ústrojí, převodovky, ozubené oboustranné klínové řemeny, vše v požadovaných rozměrech. Rozšiřujete svoji zahradní výbavu a Vaším snem je kvalitní zahradní traktor ? Snadno ovladatelné mini-traktory, malotraktory,. Technická specifikace zahradního traktoru.


Díly nejvyšší kvality. Při výrobě našich traktorů používáme součástky vlastní výroby, abychom si byli jistí, že splňují .

Dodáváme zahradní traktory Seco, Honda a Kubota. Zahradních traktorů Stiga. TC 142T je vysoce výkonný traktor s integrovaným sběrným košem, vybavený výkonným dvouválcovým motorem Husqvarna, který startuje bez použití sytiče. Se speciálním jednopedálovým . Hledáte zahradní traktor s vyšším výkonem a větším záběrem?


Rozměr kol předních, 15. Vysoce výkonný český sekací traktor, který hravě zvládá i náročný terén a vysokou nebo. Prémiový zahradní traktor se systémem sběru TURBOSTAR - integrovaný ventilátor zaručí dokonalý sběr i. WISCONSIN Engineering CZ . KkRrYySsAa› detail › 9. Vozík za zahradní traktor Sklápěcí korba Rám z oceli Nosnost 2Kg.


Ideální zahradní traktor pro střední zahrady , traktor je snadno ovladatelný, výkonný. Podkategorie pro traktory-náhradní díly:. Dřevěný zahradní nábytek od výrobce I zahradní traktory a mulčovače - blog. Velká šířka záběru vytváří z traktoru tu správnou techniku pro každého. Sekání s travním traktorem je hračka.


Prodám použitý nůžkový zahradní profi stan v rozměrech 6x3m 5x3m, 3x3m, 3xa.

Délka záruční doby, let. Centrální nastavení výšky sečení, Ano. Dolmar, Mt Brill, Yard- Man, CubCadet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky