úterý 10. března 2020

Stihl foukač

Extrémně výkonný foukač s dlouhou foukací trubkou, nastavitelnou bez použití nářadí. Vysoký výkon při překvapivě nízké hmotnosti. Velmi efektivní při . Snadnou přestavbu se může jeho funkce měnit z vysavače na foukač a naopak. Při přestavbě na vysávací funkci zpracuje namontovaná rozmělňovací hvězdice . Napětí baterienbsp;V Typ baterie Lion - COMPACT Max.


Stihl foukač

STIHL BGA akumulátorový foukač - POUZE OSOBNÍ ODBĚR objednejte v eshopu. S překvapivou silou, tiše, především ale pohodlně: Tak se Vám bude pracovat s Vaším novým foukačem BGA 56. STIHL BR 7zádový foukač profesionálně vyčistí velké plochy od listí, odpadků a rostlinných zbytků.


Pro bezstarostnou práci (nejen) na zahradě :-) AKKU POWER. Lehký benzinový foukač. Odstraňuje z ploch rychle spadané listí a posečenou trávu.


El cargador STIHL AL 1carga el acumulador STIHL AK. Snadno ovladatelný akumulátorový foukač STIHL BGA je vhodný k čištění malých ploch v blízkosti domu. Kulatá hubice, integrovaný akumulátor s indikací . Kč s DPH Pouze v kamenné prodejně Písek a Strakonice . Zoradiť podľa: Predvolené. Elektrický foukač STIHL BGE empty.


Zahradní vysavače a fukary na listí STIHL. Porovnejte ceny , zjistěte. SET OBSAHUJE STROJ, NABÍJEČKU A 2x AKUMULÁTOR! Stihl BGA Akumulátorový foukač.


Prodáváme zahradní, zemědělskou a lesní techniku, pracovní oděvy, vybavení pro záchranáře a hasiče. Právě probíhá PRODEJNÍ AKCE STIHL. Plynulá regulace otáček, kulatá tryska, plochá tryska, ElastoStart STIHL.


Foukač pro STIHL KomibSystem. S nízkou hmotností a vysokým foukacím účinkem. Rychle a snadno zbaví cesty a plochy listí, posečené trávy nebo sněhu.


Stihl foukač

Velice kvalitní vysavač STIHL SH má velmi silný sací účinek. Ideální pro čištění velkých ploch. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky