úterý 17. března 2020

Zakucelka plazivá

V teplých oblastech Evropy zdomácněly některé další, cizokrajné druhy, zejména zakucelka plazivá (L. peploides) a L. Zakucelky se vyskytují . Anglicky: creeping primrose-willow, . Růst této červenolisté rostliny je rychlý, určitě je potřeba dobré osvětlení a živiny, nejlépe s přídavkem železa kvůli . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Ludwigia repens - zakucelka plazivá.

Nově přehlednější a rychlejší. Oenotheraceae (pupalkovité). Popis fotky: ludwigia. Pěstuje se velmi často v akváriích. Potřeba světla: střední. Místo v akváriu: pozadí. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Hygrophila corymbosa vrcholné řízky 2- ks. Rozšíření: Tropická Severní a Střední Amerika. Zatím nebyl přidán žádný komentář. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Atlas akvarijních rostlin: . Vyberte, rostlina, kelímek, trs-in vitro. Obtížnost pěstování: nízká. Rychlost růstu: střední. Umístění v akváriu: zadní část.


Požadavky na CO2: střední. Uložiť na porovnanie. Její olivově zelené listy jsou na rubu purpurové. Obrázek: , autor: Eugene Zelenko. Egeria densa (morovinka hustolistá).


Anubias barteri (anubis Barterův). Teplotní snášenlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky