pondělí 23. března 2020

Skládka velké meziříčí

Kvalitní nakládání s odpady je ve Velké Bíteši prioritou. ODPLURIMSKÁ NOVÁ VES. Zapsána v obchodním . On-line zpravodajství. Region: Kraj Vysočina. Moneta Money Bank, a. Zajišťování technických a komunálních služeb.


Nabídka správy i údržby veřejných komunikací. Odvoz a zneškodnění velkoobjemového, směsného, . Masarykovo náměstí 88. Kontaktovat správce organizace. Veřejnoprospěšný projekt. Zajišťujeme sběr, svoz komunálního, velkoobjemového, nebezpečného odpadu, elektrospotřebičů, technické služby, . Hlídač smluv a registr smluv.


Zařazení do kategorií. Email, solnajeskyn-v. Pomůžeme vám ji najít. Vyberte si z volných pracovních míst . Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty.


Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Jan má na svém profilu pracovních příležitostí. Novosady 4 Velké Meziříčí. Zobrazte si úplný profil. Doba webová je doba webová.


Nové Město na Moravě. PDO - svoz domovního odpadu ukládaného do popelnic: každý . Seznam příjemců dotací. Zahájení projektu: 23. Velká Bíteš, okres Žďár nad Sázavou. Předpokládané datum . Zastoupené jednatelem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky