pátek 13. března 2020

Štěpkovač rapido

Dostupnost Do dnů od . Drticí hlava Rapida má patentovaný. Pro zaručení přenosu výkonu od motoru na štěpkovací ústrojí je použit velmi kvalitní vícedrážkový klínový řemen (drážek) od firmy Optibelt. Diskuse, recenze a videa. V tomto videu se můžete podívat na Štěpkovač Rapido plus od firmy.


Likvidace větví po řezu ovocných stromů. RAPIDO je štěpkovač , který si dokáže poradit s větvemi o průměru až cm. Ideální je štěpkovat větve čerstvé.


Rapido je štěpkovač , který si dokáže poradit s větvemi o průměru až cm. Motor - BriggsStratton 8series TMVýkon motoru 5HPMax. Detailní popis produktu. VARI - RAPIDO PLUS - štěpkovač.


Štěpkovač rapido

Vari Rapido Power Plus, Sekacky-pily. S podzimem přichází úklid zahrady, s tím související i drcení a štěpkování zbytků větví. Jedná se o pomaloběžný šnek s . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jednoúčelový štěpkovač Rapido Plus je poháněn výkonným čtyřtaktním motorem BriggsStratton 8series TM.


Kategorie zboží: Štípače, drtiče na dřevo Drtič se spalovacím motorem. Název: Štěpkovač RAPIDO POWER Plus. Terra-Vari štepkovač Rapido. RAPIDO Plus - mm - doprava ZDARMA - štěpkovač větví.


Doporučený výkon motoru: - HP Řezací technika: dvouchodý spirálový nůž. Velikost štěpky: cca mm. Výsledná štěpka je vhodná k obsypávání nebo jako.


Je opravdu otázka k jakému účelu štěpkovač si pořizujeme. To je skutečný drtič: drtí a nekrájí na špalíčky jako nové RAPIDO ( štěpkovač ). PRO KRÁSNĚ UKLIZENOU ZAHRADU. Bez ohledu na to kolik listí musíte uklidit, náš model 2vám pomůže . Nemáte traktor a potřebujete mobilní štěpkovač pro práci v terénu?


Máme pro Vás výkonné a spolehlivé stroje – benzínové štěpkovače , které vyrobí přesně tolik . Instagram posts - Gramha. Teknamotor wood chipper .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky