čtvrtek 29. srpna 2019

Pf 62 forum

Pf 62 forum

Prodám motorobot PF - ve výborném stavu včetně příslušenství (valník a dvoukolka), prodám, na prodej. PF , prodej , koupě. Vyplňte kontrolu proti SPAMu. Je třeba seřídit karburátor ( špatné starty ). Novy lak a mnoho dalších věcí ( benzínový kohout, plynová páčka, spojkové lanko ). Při předání stroj nastartuji a předvedu, v případě samotného motoru PF - předvedu na brzdě.


Pf 62 forum

Bezkontaktní zapalování VAPE Kroměříž. Nastartovat lze ale je nutná oprava. MOTOROBOT PF - HORAL - Duration: 3:17. Půdní fréza PF( malotraktor motorobot ), prodej , koupě, agrobazar. Stroje - Pf bazár.


Predam piest krusky a valec na motorobot pf 62. Velka vdaka za odpovede potom casom hodim nejake foto mojej PF-ky. Sháním přední masku (hrušku) na Pf - nemáte někdo náhodou na prodej ? Plně funkční, do poslední chvíle jezdil.


Pf 62 forum

Přidám náhradní díly, písty, válec, karburátor, spojku atd. Dobrý den, kdyby měl někdo zájem, je na prodej. Prodávám otci a vím o tom celkem pr ale není problém se na cokoliv zeptat.


Další pěkná galerie je na . Výrobce: MOTOR České. Veškeré zde vystavené díly jsou na prodej. Ceny jsou smluvní, pro . Motorobot pf manuál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky