pátek 30. srpna 2019

Led baterky nabíjecí

Ruční LED svítilny, nabíjecí , čelovky, cyklosvítilny, noční světla a jiné druhy. Praktická nabíjecí nárazuvzdorná kovová LED svítilna je ideální na chaty, při kempování, ale i jako alternativní zdroj světla v domácnosti, pokud dojde k výpadku . Dobíjecí svítilna s LED byla před léty rarita a dnes ji má téměř každá domácnost. Jelikož jsou jednoduše . Solight nabíjecí LED svítilna, plug-in, Pb 800mAh, 9x LED , červenočerná.

Přidat do oblíbených. Krytí IKchránící zařízení proti mechanickým nárazům. Emos LED reflektor AKU nabíjecí přenosný, W studená bílá je ideální při práci venku i uvnitř při . Světelným zdrojem je . Nabízíme kvalitní LED svítilny s vysokým výkonem a mimořádnou výdrží.


Nabíjecí taktická svítilna Acebeam T27. V uvedené kategorii si vyberete klasické LED baterky dle parametrů, které Vám budou nejvíce vyhovovat.

LED kapesní svítilna s USB konektorem. Baterie nejsou součástí balení. LED baterka (ruční svítilna) a montážní světla jsou velmi úsporným zdrojem světla. Svítilna nabízí celkem sedm konstantně . Jedná se především o nabíjecí bateriové svítidla.


Ruční svítilny, přenosné svítilny, LED svítilny, LED baterky , diodové svítilny, nabíjecí svítilny, baterka čelovka a LED čelové svítilny- baterky. Multifunkční nabíjecí LED svítilna Black-out emergency system – v případě výpadku el. Koupit Více informací. Malá dobíjecí LED svítilna, dobíjení . Nejnovější nabíjecí inspekční svítilna Philips LED vám poskytne jasné přirozené světlo, které potřebujete. Kvalitní LED diody nabízí duální výkonnostní režim o . LED nabíjecí cyklo světlo s klaksonem, 250lm, Li-ion nabíjecí LED cyklo svítidlo dioda: 5W Cree XPG LED.


Internetový obchod Cel-tec nabízí kvalitní spolehlivé svítilny a čelovky určené pro sport, outdoor aktivity i domácnost. V nabídce najdete i svítilny s kamerou nebo . Univerzální plastová nabíjecí pracovní COB LED svítilna, která si najde své místo v každé domácnosti, dílně a všude tam, kde potřebujete zajistit širokou plochu . Je osazena 3× výkonnou LED CREE XP- G2.

LED pracovní svítilna Emos 3W nabíjecí COB, CREE rating. Pokročilá baterie s dlouhou výdrží. V režimu eco je výdrž baterie až hodin, . Praktická nabíjecí LED svítilna ideální na chaty, při kempování, ale i jako alternativní zdroj světla v domácnosti, pokud dojde k výpadku elektrické energie. Li-Ion akumulátor, hák a magnet na zavěšení.


Dobíjení kličkou integrovanou v těle svítilny. Možnost osobního převzetí v Plzni, případně zašlu poštou. Držák IVT pro reflektor Profi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky