středa 7. srpna 2019

Druhy orchidejí fotky

Fotografický workshop Květy rostlin (české a slovenské orchideje ). Chtěli bychom použít vaše fotky v našem projektu, tak jsme se vás chtěli zeptat, . Druhá skupina vyžaduje naopak celoročně vyšší teplotu, pouze k podnícení kvetení na několik týdnů teplotu kolem °C. Ale vzhledem k tomuto článku jsem musela z internetu stáhnout fotky od . Web o orchidejích, orchideje jak pěstovat doma, nemoci, škůdci, prodej.

Při koupi se doporučuje dobře si vybírat druh. Ne všechny druhy jsou totiž vhodné pro začátečníky. Pro pěstování orchidejí doma jsou určitě nejvhodnější rostliny . Správná teplota je jedním z rozhodujících faktorů pro úspěšný růst a kvetení orchidejí.


Zatímco některé druhy budou prospívat pouze tehdy, . Líbí se vám orchideje , ale na květináče s nimi nemáte doma dostatek prostoru. Nespornou předností orchidejí oproti ostatním kvetoucím rostlinám je délka kvetení – květy orchidejí vydrží na rostlině měsíc, u některých druhů – měsíce a .

Jak pečovat o řezanou orchidej. V minulém díle jsme si připomněli, jaké druhy orchidejí známe. Dnes si povíme jak se starat o řezané orchideje. V prvním díle si shrneme známé i méně známé druhy orchidejí. V přírodě se vyskytuje na dvě desítky druhů.


Ano, i u nás rostou některé druhy orchidejí a je úžas je pozorovat, když na. A zde je pár fotek různých druhů orchideí , které mi udělaly radost a . Orchideje : nejznámější druhy. Teplomilné i chladnomilné druhy.


Mezi teplomilné orchideje náleží ty, jež mají svou domovinu v tropických pralesích. Vyhovuje jim stálá teplota . Péče o orchideje nemusí být nijak složitá. Vše záleží na tom, jaký si vyberete druh. Nejoblíbenější jsou nenáročné druhy jako Phalaenopsis nebo Vanda. V rakouském městečku Klosterneuburg se každý druhý rok koná jedinečná a zároveň největší výstava orchidejí v Rakousku.


V prodeji jsou i dekorativní typy, ty zajímavě doplní rostliny.

Přesazení Ideální je přesazovat můrovec jednou za dva roky. Nebojte se a vkládejte fotky , ptejte se, chlubte se, od toho tu naše stránka . Tuto orchidej jsem dostala, abych se pokusila o její záchranu. Rostlině jsem odstřihla spodní listy a zasadila všechny do té doby vzdušné kořeny, do čipsů. Zvolte si vhodný druh.


Namnožit orchideje není vůbec složité, když víte, jak na to. Některé druhy orchidejí produkují mladé rostliny na konci květních stonků, patří mezi ně právě i Phalaenopsis, jiné. Ptejte se, co vás zajímá (nové fotky a video).


Něco o pěstování ibišků, orchidejí Cattleya, Phalaenopsis, Paphiopedilum, Vanda a jiné. Najdete tu fotky a diskuzi. Zastoupeny jsou i ostatní druhy a masožravky rostoucí u nás. Také jsou zde fotografie a . Bílé Karpaty na moravsko-slovenském pomezí patří k nejvýznačnějším přírodním a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky