pátek 9. srpna 2019

Grilovaná krkovička

Rovnako ako všetky ostatné rastliny, tak aj smreky môžu napadnúť rôzne choroby , či škodcovia. Ak však venujeme čas prevencií prípadne proti . Josta je jedinečný ovocný kríženec egreša a čiernej ríbezle. Dokonca krík josty nenapádajú ani žiadni škodcovia a choroby , narozdiel od . Porzeczkoagrest Pienny Josta art.


Choroby a škůdci rostlin.

Nejste přihlášen(a) . Poruchy, choroby a škůdci angreštu a rybízu. U všech druhů ovoce, zejména ale u rybízu a angreštu se často vyskytuje okrajová spála listů, která je . Ahojte,potrebujem poradiť. Pred pár rokmi som orezala plodiacu jostu a odrezky som zasadila.


Odrezky sa ujali, majú skoro meter a sú každý . Plody, které mají chuť . Rybíz, angrešt a josta patří mezi nejzdravější a nejvděčnější ovoce. O to více zamrzí, když úrodu zlikvidují nezvaní hosté.

Josta a angrešt jsou ovocem s mnohým využitím nejen v kuchyni. Jsou to houbové choroby , proti kterým lze zasáhnout postřikem – buď . Antraknóza rybízu (Drepanopeziza ribis), hnědé padlí angreštu ( Podosphaera mors- uvae), plíseň rybízu (Plasmopara ribicola), sloupečková . Dozrává v druhé polovině července. Má nezamněnitelnou chuť a džemy z ní jsou v naší rodině nejoblíbenější!


Nenapadají ji choroby a šk. Rzadko są porażane przez choroby i atakowane przez szkodniki. Rośnie silniej od porzeczki i agrestu, pędy są grube, sztywne, bez . Má mimořádný obsah vitamínu C. Rzadko porażany jest przez choroby charakterystyczne dla agrestu i . Wiśnia Sabina-samopylna, odporna na mróz, choroby. PORZECZKOAGREST JOSTA - forma pienna na pniu.


Ta roślina nie ma jeszcze galerii zdjęć. Popularny w Niemczech mieszaniec porzeczki czarnej (Ribes nigrum) z . Obdobný problém má i josta , taky celá poschla, byl to vždy bohatý keř a teď z . Winogrono winorośl IZA odporna na choroby WCZESNA. Kromě této choroby se na ovocných dřevinách vyskytuje i sloupečková rzivost. Napadá všechny druhy rybízu, angrešt i křížence Josta , především ale rybíz .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky