středa 27. února 2019

Vyorávač brambor za malotraktor

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyorávač brambor za malotrakto. Tek pro malotraktory od výkonu HP.

Maximální pracovní hloubka 200mm. Potřebný výkon traktoru je cca PS. Upevnění do bodového závěsu. Vhodný za malotraktor. Nebo zadejte inzerát.


VARI-GLOBAL nářadí, závaží, držáky, nosiče ZA MÍŇ. Používaný za zetor 30. Pás odstraňuje vibracemi zeminu z vyorávaných plodin a pokládá je za sebe .

Malotraktor domácí výroby. Prodám vyorávač brambor. Tímto bych chtěl poděkovat. Náš vyorávač brambor je snadno zapojitelný za kterýkoli z námi nabízených malotraktorů.


S malotraktorem a vyorávačem brambor od nás nikdy neprohloupíte. Slouží k vyorávání brambor na polích malých a středních pěstitelů. Za pomoci otáček vývodové hřídele je rozpohybována excentrická hlava s ložisky. Skliďte svou úrodu brambor , cibule, mrkve atd.


Pomůže vám s tím vyorávač z naší nabídky, který pracuje velmi rychle a šetrně. Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaký jednoduchý,malý a lehký vyorávač na brambory za malotraktor. Jako tažný prostředek je možno použít pouze dvouosý malotraktor. Nabízím v aukci Prstový vyoravač brambor určený puvodně za malotraktor , . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo .

Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností. Mulčovač travních porostů agregovaný za traktorem KIOTI CK umožňuje dokonale. Vyoravace- brambor - za - malotraktor. Sazeč brambor s miskovým sázecím ústrojím je vhodný pro sázení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky