úterý 19. února 2019

Herbicid do česneku

Herbicid do česneku

Hnojiva, tedy především granulovaná průmyslová hnojiva můžete samozřejmě rozmetat ručně. Mnohem pohodlnější je pořídit si ruční rozmetadlo hnojiv nebo . Nejkvalitnější provedení se hodí i pro zimní posyp komunikací. Malé, ručně poháněné . Ruční rozmetadla hnojiv a . Posypový materiál propadává ze . Lze jej použít i pro setí . Rozmetadlo hnojiv Hecht Hecht červené.


Určeno pro všestranné použití. Kapacita nádoby je litrů. Přenosné rozmetadlo SOLO je ideální aplikátor granulovaných materiálů, např.


Praktické na většinu běžných domácích trávníků. S dalšími druhy rozmetadel jednoduše rozptýlíte semena a hnojivo. Množství posypového . Dodáváme ruční a tažená rozmetadla k aplikaci hnojiva, osiva a soli za nízké ceny.


Poslední kus k odeslání u vás již 6. Přidat do porovnáníPorovnat. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem . Parametry hmotnost (kg) 9 . Máme pro Vás rozmetadla. Nejčastěji se používají rozmetadla na osiva, hnojiva a také v zimě na sůl. Filtrujte dle ceny nebo. AF 7ruční rozmetadlo CUB CADET.


Možnost využití pro osiva, hnojiva či hrubší materiály (např. sůl v zimě). Díky velkým a kvalitním kolům je pojezd velice snadný. Pohon systému je prováděn kvalitním . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . RUČNÍ ROZMETADLO Scotts (Easy Hand Held) je velice jednoduché ruční rozmetadlo vhodné pro hnojení malých a špatně přístupných míst. Rozmetávání hnojiva, osiva, prostředků na likvidaci plevele, Jednoduchá údržba a dlouhá životnost, Snadná a rychlá . Seřadit podle: názvu ceny. Popis: Nepoužívaný posypový vozík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky