pátek 22. února 2019

Tera vari příslušenství

Ve výrobním programu nadále zůstává příslušenství pro původní provedení malotraktorů TERRA a VARI (převodové skříně T-a DSK-317), které používají pro . V této kategorii naleznete sestavy malotraktorů VARI GLOBAL a veškeré příslušenství , které lze připojit ke globálovské převodové skříni DSK-317. Prodám příslušenstvím k vari pište co potřebujete, pouze S. Terra VARI příslušenství LEVN. PRODAM - příslušenství na tera a VARI systémy, jednotlivě!


Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice.

Vzhledem k událostem minulých dnů a nařízení vlády je naše prodejna uzavřena pro osobní odběr zboží a maloobchodní prodej na . PSZ je určená pro pohon aktivního příslušenství. Je variantou pro náročnější uživatele, pro obce. Ve výrobním programu i nadále zůstává příslušenství pro původní provedení malotraktoru TERRA VARI (převodovky T-a DSK-317), které používají pro tažnou . Globo chair do něj můžete zavěsit na jakémkoli místě.


Tera vari příslušenství. Cena: - Priorita: 3. Hledáte závěsná houpačka stojan ? Náhradní díly stavebnicového systému VARI TERRA.

Převodovky, pohonné jednotky, nástavce i drobné vylepšováky. K vyzkoušení ZDARMA v. TERA VARI PŘÍSLUŠENSTVÍ - inzerce, prodám. Níže naleznete příslušenství , které je určené pro starší převodové skříně řady DSK-3s osovým čepem nebo pro 2-taktní motory Vari Jikov. Nářadí a příslušenství VARI - Nářadí a příslušenství za malou mechanizaci VARI , TERRA. Ostatní příslušenství k zahradní technice.


Pohonná jednotka VARI PJGCV1Nová pohonná jednotka PJGCV 1s motorem HONDA . TERA Vari , mnoho příslušenství , po GO ! Těsnění převodové skříně DSK 3VARI empty. Nový příspěvek od DAD David Abrahám pon 15. Tak jsem si to znova přečetl a chápu to tak, že Hhippie má . Inzerát příslušenství tera a vari v okrese Mělník, cena dohodou, od mimar. Popis: prodám použité díly na tera a vari , už jsou jen šrouby a kryty . Obracím se na Vás jako na odborníky ohledně výběru příslušenství na teru. Poznamenám, že mám ve výbavě pouze převodovku dsk 3a motor jikov dvoutakt.


Bovden - lanko spojky VARI , DAKR. JIKOV chladící plášť - VARI. Ve výrobním programu VARI nadále zůstane příslušenství pro původní provedení malotraktorů TERRA a VARI (převodovky T-a DSK-317), které používají pro . Předností převodové skříně DSK 3jsou malé rozměry a aktivní vývod pro pohon příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky