úterý 12. února 2019

Květákové placičky

Květákové placičky

Když se řekne česká kuchyně, hned mi naskočí květákové placičky. Jako malá jsem je milovala od své babičky a drží mě to dodnes,“ píše nám Petra Školová z . Snadný recept na smažené květákové placičky , které budete mít hotové za pár minut. Jednoduchý a rychlý recept na květákové placičky , které výborně chutnají se šťouchanými brambory a syrovou zeleninou.


Květákové placičky

Velmi si pochutnáte a vše máte hotové za pár minut. Vychladlý rozmačkáme vidličkou, přidáme mouku a žloutky a nakonec zlehka sníh z bílků. Smažíme placičky z obou stran dozlatova. Podle chuti dosolíme.


Do mísy nahrubo nastrouháme květák, přidáme sůl, mouku, mléko, koření a zamícháme. Nakonec zlehka vmícháme. Vyzkoušejte snadný recept na květákové placičky. Podrobný recept na květákové placičky : Budeme potřebovat: 4g uvařeného květáku 1g nahrubo. Květák na mozeček, květáková polévka, květákový nákyp… Co takhle ale udělat květákové placky ? Tyto květákové placičky se od jiných liší v tom, že jsou relativně zdravé a ke všemu ještě pečené.


Květákové placičky

Není to samozřejmě nic převratného, naše . A protože se v nich používá kukuřičná mouka, hezky křupou. Ingredience na placiček. KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY -rychlé a výborné jídlo. Podzimní období, obzvláště listopa je chudé na kvalitní čerstvou zeleninu.


Co vás jednoznačně podrží je . Varianta výrobku, Balení, Složení, Alergeny. Pokud jste je nikdy nevařili . Květáková placka 80g, Sáček-2kg, Karton-(3x2)=6kg, Bez konzervantů a přidatných látek: květák (EU), . Květákové placičky umí samozřejmě nejlíp moje maminka, ale po několika desítkách pokusů se jí už snad přibližuji. Taková klasika, jen vylepšená jiným výběrem surovin. Mam tam květák, 2vejce trochu strouhanky a samozřejmě kořeni? Placky připravíte do minut.


Můj drahý miluje květák smažený. Ale na této podobě se shodneme oba. Připravte si zdravější variantu z květáku. Recept se hodí i tehdy, když vám po nedělním obědě zbyl . Kdyby Adélka uměla mluvit, řekla by polívka a placičky. Když k dnešním květákovým placičkám přidáte nové brambory a připravíte okurkový salát, budete mít . Prosetou mouku smíchejte s kořením a špetkou soli, rozmíchejte s vodou, přidejte vejce, rozetřený česnek, najemno nasekanou cibuli a petrželku a květák.


Nebo vybírejte další vyzkoušené zeleninové pokrmy recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky