čtvrtek 28. února 2019

Dětský tobogán

Skluzavky a tobogány rozzáří nejedny dětské oči. Rozzařte ty svých dětí a vyberte jim skluzavku na hriste-piccolino. Vyberte si z nabídky kvalitních skluzavek a tobogánů pro veřejná . Potřebujete bezpečně zabavit děti na vašem pozemku? Chtěli byste učinit vaše . Materiál je pevný mrazuvzdorný a odolný proti .

A co takhle doplnit je parádní klouzačkou nebo tobogánem ? Děti - Detsky tobogan bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V rámci standardní výroby nabízíme skluzavky a tobogány na dětské hřiště a k. Nabízíme dětské hřiště, které disponuje dvěma skluzavkami. Součástí dětského hřiště je také provazová stěna.

V prvním patře našeho centra naleznete dětskou zónu, která nabízí hravé a interaktivní prostředí pro malé i větší děti. Přijďte si s nimi vyzkoušet . Brouzdaliště pro děti. Nerezová vířivka a dojezd tobogánu. Pro děti je k dispozici 85m dlouhý tobogán , dětský bazén i brouzdaliště pro nejmenší. Vznikne vodní dětský svět, který nabídne dětem skluzavky, průlezky, . Veselé barvy a kroužky pro vizuální stimulaci.


Blesk: No, compulsory. Přístroj: Canon EOS 50D. Korekce expozice: EV. Zaručená zábava ve vodě. Dětský bazén s brouzdalištěm.


Zkontrolujte zda jsou všechna slova napsána správně? Parametry Použitý materiál: polyethylen - LDPE Výška plošiny : 200cm. Kvalitní laminátová skluzavka určená pro veřejná dětská hřiště.


Tobogány a skluzavky - hned tobogánů či skluzavek včetně toho nejdelšího v ČR! Nejdelší tobogán v ČR - tobogán Canyon s divokou řekou - celých 2m .

Najdete tu i dětský bazén (m2), kde si děti mohou zpříjemnit vodní radovánky dětskou skluzavkou. Je tu také vířivka, plavecké dráhy, tobogán. Tobogán │ergonomicky tvarovaná konstrukce│žebřík se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky