úterý 22. ledna 2019

Profi substráty florcom

Sme najväčší importér značiek OASE a PONTEC. Množstvo realizačných skúseností. Substrát množárenský s perlitem.


Speciální substrát určený pro množení balkónových rostlin, pokojových rostlin a okrasných dřevin. Složení: Nejkvalitnější . Bližší informace pro zahradníky . Trávnikové substráty Kôra Zobraziť viac. Kolik druhů substrátů na květiny je Vám nabízeno? Já používám a prodávám jeden - profesionální substrát na balkónové a pokojové květiny, zeleninu a na vše . Florcom SZ - Záhradnícky . Takto označené substráty totiž obsahují pouze organická hnojiva. Description Firma BB Com s. PROFESIONÁLNÍ SUBSTRÁT - pro balkónové rostliny - profi SB.


Kôra, substráty , rašeliny. Kokosový substrát pre balkónové a izbové rastliny je s obsahom prírodného humusu a má veľmi . Ak nemáte vytvorený profil , vytvorte si ho. Ešte ste si nevybrali? Poradíme Vám, podľa čoho vyberať najlepšie substráty a hnojivá:. V profi substrátech najdete nové druhy substrátů a větší nabídku balení.


Pěstitelské substráty. EPS Profi -Univerzální substrát ASB GRÜNLAND spol. PROFI PEAT WHITE- rašelina bílá 1l. Tyto substráty již jsou namíchány, vždy se jedná o směs rašeliny,kompostu a ostatních. Všechny naše substráty jsou vyrobeny na nových technologických linkách, díky.


Tatranský profil AB (kvalita) různé délky 1600. Extenzivní a intenzivní substráty pro zelené střechy. Roman Papík – Profi Aquarium.


Ekonomické údaje o firmách, prehľadne a na jednom mieste. Zahradnické substráty - HOBBY str. V letošním roce přinášíme opět pestrou řadu substrátů, hnojiv a doplňkových . PROFIMIX - Převratná novinka mezi pěstebními substráty Profi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky