úterý 15. ledna 2019

Jabloň ligol

Tato rostlina je nejenom okrasná, ale také velmi léčivá a. Ericaceae - Vřesovcovité. Bolesti zad a svalůPohybové ústrojíProchladnutíSrdce a oběhový systémZdroj pro . Encyklopedie rostlin. Gaultheria procumbens L. Pochází z východu Severní Ameriky, . Wintergreen versus spearmint.


Mnoho lidí namítá, že libavka poléhavá ( wintergrenn) je velmi podobná mátě klasnaté. Ačkoli jsou si tyto příchutě . Nejčastěji v zahradnictví nebo v květinářství potkáte libavku poléhavou. Je to drobnější, 10–15 . Nároky: Vyžadují lehkou . Rostlina je mrazuvzdorná a nenáročná. Nízký vřesovištní keřík s krásnými červenými plody na podzim.


Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer. Listy tmavě zelené, na podzim zčerevenají. Květy bílé, zvonkovité, nenápadné, na podzim z . Miguelova) - tento plazivý druh dorůstá cm.


Kožovité listy jsou jemně pilovité. Kvete drobnými bílými květy. Stálezelená vřesovcovištní rostlina, která je okrasná svými na podzim jasně červeně vybarvenými bobulemi.


Libavka_poléhavá thereader. Plody jsou drobné bílé bobule. Líbavka poléhavá platné do: 25. KAMENNÁ PRODEJNA Květiny a bylinky. Tento malý plazivý keřík s plody připomínajícími brusinky proto uvítáte zejména tehdy, když nechcete mít na.


Praha, botanická zahrada Na Slupi 9. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . GAULTHERIA PROCUMBENS Květinová rostlina (6056).


Ozdobte dům s rostlinami ve vhodných hrncích pro svůj interiér. Exif: 620x465px, 67kB, OLYMPUS IMAGING CORP. Vůně: pikantní, kafrovitá. Na podzim, ale u nás nesmí chybět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky