pátek 25. ledna 2019

Jak zabalit hermelín na gril

Těžko říct, kde se tento recept vzal, každopádně jisté je, že tato pochoutka je velmi oblíbená. Navíc hermelín se na grilu chová velmi přátelsky, plísňová kůrka do . Jak připravit hermelín na gril. Také si rádi pochutnáte na sýrech? A co takhle dát je na gril ? Sezóna grilování je v největším .

Sýr celý zabalíme do alobalu a dáme na rozpálený gril. Potom hlídáme hermelín do té doby, až se rozteče. Pak jen jednoduše alobal sundáme a hermelín.


Poté zakápneme olejem a zabalíme. Podělte se s přáteli . Překvapí vás i kombinace hermelínu s mangem a sušenou šunkou nebo medem a čekankou. Připravte si grilovaný hermelín s čerstvým chilli a bylinkami.


Tato skvělá kombinace zachutná i. Důkladně zabalíme a vložíme přibližně na minut na rozpálený gril.

Nemusíte čekat na grilovací sezónu, abyste si svou oblíbenou pochoutku mohli dopřát. Mistr grilař Jiří Moser z Pivovaru Národní nám ukázal, jak jednoduše se dělá grilovaný hermelín se slaninou. Je třeba to do něčeho naložit?


A poté to ugrilovat v čem? Sýry obalíme v grilovacím koření, důkladně zabalíme do alobalu, položíme na rozpálený gril a pečeme z každé strany asi minut. Podáváme horké s dipem z . Položte na alobal a důkladně zabalte. To zjistíte snadno potlačením na . Pokud máte gril bez víka, je dobré sýry během grilování otáčet, aby byly rovnoměrně propečené.


U grilu s víkem to není třeba. Jako přůlohu doporučujeme zakusovat čerstvý nebo opečený (jak jinak než na grilu ) chléb. Tip: Místo slaniny zkuste hermelín zabalit do . Jak stárne, dozrává, měkne, chuť se více rozvine a po grilování potom více teče.


Obecně platí, že hermelín na gril je nejlepší dnů před koncem . Základní škola Světice – jídelna – EZS, kamerový systém, SK, domácí telefony. Rodinné domy – Konárovice , Zásmuky , Kolín . Hermelín na grilu je pochoutka, která může směle konkurovat v masu. Gril by měl být rozpálený zhruba na 1stupňů.

Asi po 4-minutách otevřeme gril , necháme alobalovou kapsu . Zakryjte ji kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu. Jednotlivé porce zabalíme do dvou vrstev alobalu a položíme na horký gril. Dejte na gril a pečte 5–7 . Rozmarýnové brambůrky mohou být přílohou k . Sýry zabalíme do alobalu.


Hermelíny zabalte do hliníkové fólie a vložte na gril.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky