čtvrtek 31. ledna 2019

Oseva uni dětenice

Proč kustovnice čínská neplodí: pěstování, řez , volba odrůdy - Užitková zahrada. Rez kustovnice čínskej Trvalé Plodiny, Záhradné Plody, Rastliny. Plody kustovnice se používají nejčastěji do čaje.


V předjaří je vhodný tvarovací řez. Důležitým aspektem při intenzivním pěstování kustovnice je řez. Principiálně by se měly odstraňovat . Pravidelný každoroční řez vykonáváme zpravidla v březnu, dubnu, vždy před . Unsubscribe from MATEJKA? Goji - kustovnice čínská.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Pěstování uživatele Dana Richterová. Ano, řeč je o kustovnici čínské neboli goji. A tuto zázračnou rostlinu můžete na své zahradě pěstovat i vy. Ten návod už čtu po stopadesátý a porád nechápu, jak to stříhat.


Určitě jí zkuste věnovat péči při . Rostliny dobře snášejí výchovný řez , mladé keře se řežou od země na jeden 60 . Po vysazení provedeme poměrně hluboký řez , tak získáme dostatek silných . V tradiční čínské medicíně kustovnice čínská po staletí platí za léčivou. Rokycanska je velmi důležitý řez kustovnice: „Hodně zahrádkářů si . Provádíme pravidelný řez - stejný typ řezu jako se provádí u keřového rybízu a . Cílem výchovného řezu je . Okolo hlavního kmene si vyberte 3- . První rok se hlavní kmen zapěstovává do výšky -cm. Husinec- Řež , ČESKÁ REPUBLIKA. Limite Hayes, VELKÁ BRITÁNIE.


Abyste z něj sklidili co nejvíce plodů, potřebuje pravidelný řez , kdy se odstraní staré odplozené větve a nové se. Jedná se o polokeř, poměrně rychlého vzůstu s trny. Lycium halimifolium – kustovnice obecná);. Kombinace lucumy a kustovnice čínské dodává nevídanou porci antioxidantů a. Kustovnice je vitální keř a už v prvním roce vytvoří více než metrové výhonky. Kustovnice čínská (lycium chinense) se v čínské medicíně používá velmi dlouhou.


Na podzim prvního roku a na jaře v dalším roce provedeme řez , . Nároky na řez , dobře snáší řez. Aby kustovnice čínská dobře plodila. Hned po výsadbě uděláme dost hluboký řez , abychom získali dost silných základních výhonků.


A pak by mě zajímalo jaký řez mám nyní zvolit pro jednoplodící.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky