pátek 11. ledna 2019

Mučenka léčivé účinky

Náš obchod se orientuje na přírodní afrodiziaka, stimulanty, extrakty a léčivé byliny. Severní a Jižní Americe, ale dnes je díky svým účinkům rozeseta po . A také některé studie naznačují, že některé druhy mučenky mohou mít léčivé účinky. Existuje asi 5známých druhů mučenky.


Může pomoci uklidnit váš. Mučenka může uklidnit.

V lidovém léčitelství uklidňuje, . Rostliny mají laločnaté listy a ovíjivé úpon- ky, kterými se přichytávají k okolním . Passifloraceae ( mučenko - vité). Studie uvedená v časopise Anesthesia a Analgesia zkoumala její účinky na 60. Zdroje: Herbař léčivých rostlin, 3. O léčivých účincích této byliny, ceněné léčivky starých Inků, víme díky Monardesovi – účastníkovi dobyvačných cest Francisca Pizarra, který ji i pojmenoval. Léčivé účinky mučenky pletní tkví v kvetoucí nati.


Tato se suší a následně se z ní vyrábí léčivý čaj. Možná to bude pro vás novinkou, ale květy .

Má centrálně sedativní účinek. Kombinuje se s meduňkou, kozlíkem lékařským, chmelem. V poslední době také třezalkou a hlohem. Květ mučenky uchvátí svou neopakovatelnou krásou, plody výborně chutnají.


Extrakty z mučenky se stále častěji využívají jako homeopatické prostředky léčby. V kořenech mučenky pletní se vyskytují kumariny, které mohou snižovat srážlivost . Přírodní bylinný extrakt z natě léčivé rostliny mučenky pletní pro klidný spánek. Praktické informace o zdraví, léčivech , výživě a kráse. Současná věda mučenku podrobila bádání a potvrdila její pozitivní účinky na spánkový cyklus, relaxaci i zmírnění napětí.


Využívá se její účinek při léčbě slabších forem hystérií. Používá při neklidu, hemoroidech, kožních problémech, migréně, křečovitém astmatu, bolestech spojených . Tablety s obsahem mučenky pletní příznivě působí na relaxaci a podporují zdravý spánek. Pozitivně působí při stresu. Srpen Léčivé bylinky L-Z.


Pokud Vás trápí nervozita, migréna, . Obsahují jemně mletou nať. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.

Kapsle jsou 1 přírodním . Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nesmíme zapomenout denně protřepávat (aby se uvolnily léčivé látky).


Poté přecedíme a užíváme 3× denně kapek po dobu týdnů. Některé léčivé rostliny, jako kozlík lékařský, mučenka pletní, které se používají ke zlepšení kvality spánku, mají prokázané analgetické účinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky