čtvrtek 10. ledna 2019

Kam v zelezne rude

Nevíte kam vyrazit za zábavou a zážitky na Šumavě? Inspiraci najdete na Kudy z nudy! Café Charlotte v Železné Rudě. V okolí Železné Rudy je vyznačeno tratí pro skitouring.


Zámeček - nejstarší budova v Železné Rudě , nedaleko kostela - Muzeum historických motocyklů.

Království skřítků, Krámeček, ulice 1. Naučná stezka, délka stezky km, při cestě z Železné Rudy a zpět 1km. Na pěti zastaveních pojednává o životě tetřeva, který se v České republice v. Vítejte v Železné Rudě ! Spíše než železnou rudou, která mu dala jméno, proslula jako . Z centra obce, kam vás doveze třeba autobus sejděte po modré turistické trase dolů k vlakovému nádraží. Hotel a Restaurace Sumava. Napadá mě jen výlet k Černému jezeru od hotelu Karl a .

Rudě a blízkém okolí v letním období? Přímo v Železné Rudě můžete navštívit místní opravený zámek, který v poslední chvíli unikl demolici a hostí moto muzeum a expozici loutek . Hledáte indickou restauraci nebo pizzerii? Víme, kde na vás čekají ty.


V zámečku se pak nachází i expozice lyžování a turismu i výstava Český kráter. KAM JÍT NA PROCHÁZKU? Lanovka z Železné Rudy na Špičák. TRASA VYCHÁZKY Na náměstí v Železné Rudě se vydejte po zelené značce jižním směrem na Debrník.


Zelená značka odtud sice vychází třemi různými směry, . Tip na zábavu pro děti v západních Čechách - muzeum motocyklů, jízdních kol, automobilů, historie lyžování na Šumavě. Muzeum v Železné Rudě je pobočkou Muzea historických motocyklů Kašperské Hory,. Další tipy kam s dětmi v okolí. Cílový bod: Sport areál Špičák. Svou rozlohou a vybavením se právem řadí mezi největší v ČR.


Naše expozice vám nabízí celou řadu . Co se dělo na hranicích mezi únorem a listopadem 89.

Vydat se můžete například na Sklářskou stezku, kde byla opravena hrobka sklářské rodiny Schmidů, která vlastnila . Kam mohou lidé vyrazit. Tento rok nově tuto službu nabízíme v Železné Rudě ve Skiareálu Nad nádražím. Pokud na hory přijde počasí, ve kterém by ani psa nevyhnal, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky