pondělí 17. prosince 2018

Dobromysl rod

V české flóře je původní pouze dobromysl obecná (Origanum vulgare). O rodu Origanum pojednává článek dobromysl ( rod ). Rod ‎: ‎ dobromysl ‎ (Origanum) Třída ‎: ‎ vyšší dvouděložné ‎ (Rosopsida) Čeleď ‎: ‎ hluchavkovité ‎ (Lamiaceae) dobromysl – slovník cs. Substantivum, singulár , plurál.


Oregano se velmi podobá naší - v tradiční české kuchyni používané - majoránce, jelikož se jedná o stejný rod bylin.

Celý obsáhlý a velmi variabilní rod se latinsky jmenuje Origanum, což je odvozeno z řeckých slov „oros“ (hora) a „ganos“ (potěšení, radost). Zahrnuje přibližně druhů a variet, které rostou převážně ve Středomoří, severní Africe a většině. Dobromysl (Origanum) je rod rostlin z čeledi hluchavkovitých. File usage on other s. The following other s use this file: Usage on cs. Rod dobromysl (Origanum) zahrnuje celou řadu druhů.


Pro kuchyňské použití se nejčastěji používá dobromysl obecná (Origanum vulgare).

Celá bylina je vlnatě chlupatá. Využívá se jako koření i v. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Rod Origanum zahrnuje druhů rostoucích převážně ve Středozemí a na Blízkém východě, u nás roste pouze . Podstatné jméno, rod ženský. Majorana cretica Mill. Od pewnego czasu do jednostki krajowej PZD napływają sygnały od zarządów ROD o braku uwidaczniania w rejestrze REGON numerów NIP poszczególnych . Działki rekreacyjne Kielce Dobromyśl na sprzedaż.


Nieruchomości na sprzedaż z rynku pierwotnego oraz . Vaše všeobecná encyklopedie. Origanum - rod dvouděložných rostlin z čeledi hluchavkovitých. Celkově rod Origanum zahrnuje zhruba dvacet druhů, které rostou většinou na Blízkém východě a ve Středozemí. U nás roste právě Origanum . Stanisława Staszica w Kielcach.


Vlastnost určuje, zda je list jednoduchý, nebo složený.

V této zdánlivě jednoznačné charakteristice je největším problémem odlišení listů peřenosečných a . Rod Dobromyśl najnowsze ogłoszenia kupię sprzedam ogłoszenie Rod Dobromyśl oferty. Kontakt bezpośrednio z właścicielami nieruchomości. Rod : Origanum zahrnuje asi druhů rostoucích převážně ve Středozemí a na Blízkém východě, u nás roste pouze tento jeden druh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky