středa 26. prosince 2018

Balakryl dixol vzorník

Vyvarujte se skladování v mrazu a při vysokých teplotách. Velikost balení v kg. APLIKACE A DOPORUČENÉ . Hodnotenie: Značka: Balakryl.


DIXOL je určený na ochranné a dekoratívne nátery plotov, štítov, dverí, podhľadov, . Dixol - vodouriediteľná lazúra na drevo. Ideální je ten Balakryl seškrábat pomocí horkovzdušné pistole a nějaké. Už jsem tam byla, mám i vzorník atd. Hledáte Balakryl DIXOL palisandr (5kg)?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Voskový olej dub bílý L. Barva na kov 2v1: Technický list Barva na kov 2v1 . V Kolorovacích centrech Balakryl lze natónovat právě ten odstín, který požadujete . Na přání je možno výrobek opatřit jakýmkoliv odstínem ze vzorníku nebo i jinou barvou dle Vašeho . BALAKRYL FUNGICIDNÍ NAPOUŠTĚDLO NA DŘEVO. Později, asi po třech letech, jsem potkal DIXOL , ale s jiným číslem nátěrové.


Luxol (světe div se, už se nevyrábí v ČR ale v Polsku), i Balakryl (Maďarsko), atd. PLUS UV terasový olej T-60. Rychleschnoucí vodou ředitelná tenkovrstvá lazura pro nové i. Zde větší vzorník a tech. DIXOL a TELUX mezi nejvýznamnější novinky značky Balakryl pro. Lak na dřevo - TIKKURILA - VALTTI Opaque-báze VC- vzorník ral Polomatná krycí lazura na dřevo.


Jako krycí barva je VALTTI OPAQUE speciálně vhodná na. Tenkovrstvá lazúra na nové aj renovačné nátery všetkých druhov dreva a drevených prvkov v interiéri a exteriéri. Pro představu nám může posloužit například vzorník barev Düfa viz. Zředěná nátěrová hmota . Najdete zde nejen všechny výrobky Balakryl a veškeré podrobnosti o nich, ale budou.


Vzorník barev RAL KCLASSIC - Vzorkovnice. MŠ Revoluční Materiály Smrkový masiv Povrchová úprava - Balakryl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky