čtvrtek 27. prosince 2018

Letničky na záhon

Záhon pestrých letniček. Nejvděčnější skupinou rostlin pro rodinné zahrady i veřejné parky jsou bezpochyby jednoleté květiny. Cosmos bipinnatus ‘Son. Gomphrena globosa VYBARVĚTE SI ZAHRADU LETNIČKAMI:letních rostlin.


Tyto letničky se připravují pro jarní prodej. Podmienkou je zvoliť si druhy, ktoré sa vyznačujú dlhším obdobím kvitnutia a ideálne .

Na záhon si môžeme vysiať aj osivá letničiek na prezimovanie. Letničky na záhon položek. Okrasné maky, černušky, ostrôžky, nechtíky alebo . Prosto stále více pěstitelů a milovníků květin volí letničky z přímých výsevů, které na zahrádce vypěstují skoro bez práce. Zahrada je nejhezčí, když šikovně kombinujeme různé druhy rostlin. Tradiční letničkový záhon.


Až po ledových mužích je přemístíme ven na záhony podobně jako zeleninu. Mnoho letniček je možné vysévat přímo na stanoviště – na letničkový záhon nebo mezi trvalky. V klimaticky nepříznivých oblastech se však vyplatí předpěstování .

To je třeba zohlednit při výběru plochy pro nové záhony. Jak založit nový záhon. Niektoré letničky môžete vysievať priamo na stanovište alebo ich vysádzať do sponu na vopred pripravený záhon. Keďže ide o väčšie semená, . Fantazii se však ani tady meze nekladou, můžete si dle přání a osobního vkusu zvolit i jiné bohatě kvetoucí letničky.


A takový kruhový záhon si ostat- ně můžete . Cínie sú absolútne nenáročné letničky , ktoré sa ponúkajú ako ozdoba záhonov aj vázičiek. Stačí, keď si ich na jar predpestujete, a získate . Používateľ Mira uložil na nástenku trvalkovy zahon. Samotné letničky môžete vysievať priamo na stanovište alebo ich vysádzať do sponu na vopred pripravený záhon , do hĺbky cm.


Ramzy Masri is a talented Brooklyn-based graphic designer who uses rainbow colors as a major inspiration for his artwork. Proto představují ideální řešení pro zahrady u . Přímo na záhon se vysévají letničky , které mají rychlý vývoj a tedy i nástup květu. Případně letničky , které nesnášejí přesazování, a proto je tedy . Najdeme zde celou řadu rostlin, které není nutné . První záhon naleznete v Jiřinkovém sadu, který se nachází v těsném sousedství.


Predám vyvýšený záhon , vhodný na bylinky, letničky , trvalk. Burinu odstraňujte skôr, ako stihne rozkvitnúť.

Trvalkové záhony kyprite a polievajte. Použitie: Agerát sa používa na výsadby obrúb záhonov, na kobercové a štrkové záhony , do skupinových výsadieb na hroby a do okenných hrantíkov. Rastliny musíte okopávať veľmi opatrne, lebo niektoré sa .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky