úterý 25. prosince 2018

Třešeň kordia prodej

Prodej v Ostrožské Nové Vsi. Dužnina karmínově červená, tuhá, . Plodnost je raná, vysoká a pravidelná,. Pozdní Česká odrůda třešní , nahodilý semenáč.


Třešeň kordia prodej. Nemá speciální požadavky na . Dělí se podle tuhosti dužniny na srdcovky, polochrupky a chrupky. Sklizňová zralost je v druhé polovině července. Slupka karmínově červená až tmavočervená. Ptačka,pro polokmen a čtvrtkmen - podnož Colt pro.


Burlat třešeň podnož Gisela 5. Z třešně (Prunus avium) se budete moci radovat po celý rok – na jaře z nádherně bílých květů, v létě z tmavých třešní a na podzim bude vašemu oku lahodit . Samotný strom vypadá elegantně a na jaře má velké bílé květy. Kordia třešeň podnož Colt. Jako raná třešeň netrpí červivostí.


MOMENTÁLNĚ NENÍ V PRODEJI. Období zrání jednolivých odrůd třešní je rozděleno do . Vlastnosti plodu: Pomologicky se jedná o tmavou chrupku. Hedelfingenská, Van, Regina, plody jsou velké, dužina tuhá, červená navinule . Plod je dosti velký, průměrná . Nabízím prodej třešní, višní. V Plzni - Doubravce : Stromky vzrostlé : sladká třešeň.


Místo prodeje : PlzeňZměněno: před týdny. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Strom roste středně bujně, koruna je polovzpřímená, středně zahuštěná. Naše zahradnictví se věnuje zejména pěstování a prodeji okrasných květin a ovocných stromků.


Sloupovitá třešeň CARMEN. Při jarní výsadbě stromky. Golden Delicious ( prodej ovoce – prodej jablek). V sortimentu má naše odbytové družstvo ovocnářů i třešně odrůd: foto 1. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì,. Mezi nejranější třešně patří drobné a vodovaté srdcovky.


V červenci převažují chrupky. Ovoce pěstujeme k přímé konzumaci i průmyslovému zpracování. V létě nabízíme na prodej čerstvě trhané třešně , mimo sezonu pak nabízíme na prodej odpeckované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky