čtvrtek 13. prosince 2018

Cena dortu na zakázku

Podívejte se, jak to ve skutečnosti funguje. Kreativní, zajímavé a zároveň chutné dorty na objednávku v Praze pro děti, pro muže, pro ženy, svatební. Rádi vám nabídneme přichuť dortu dle vašeho přání.


Ceník dortů a mini zákusků: platnost ceníku od 1. Krabice se snažím sehnat od.

Mám péct dort na zakázku , ale absolutně nevím kolik si za něj můžu říct. Přijímáme objednávky na ochutnávkové balíčky. Vždy dbám na to, aby v každém dortu bylo vše co si zákazník přál a v. Jaká je cena ostatních výrobků?


Ceny dortů se odvíjí od velikosti dortu a hodin strávených u modelace. I malý dort si vyžaduje hodiny práce. Prague City Cake se specializuje na výrobu individuálně navržených dortů. Cena jednopatrových dortů se .

Vytváříme designové a luxusní svatební dorty, narozeninové dorty i dětské dorty. Na ceníku pak bývá uvedena cena za jeden kilogram, ta začíná na 500. U nás v cukrárně chtějí za kilo fakt né moc dobrého dortu (suché piliny s margarínem)32- a lidi to bez . Dorty na zakázku v Praze. Nabízíme Vám dorty na zakázku jakéhokoliv tvaru a vzhledu, zvláštní přístup ke. Vám bude sdělena po obdržení zadání na výrobu dortu podle . Vítejte na stránkách speciálních dortů.


Hledáte zajímavě modelovaný, netradiční a chutný dort? Svatební dorty jsou naceěny individuálně podle složitosti zdobení, většinou . Zakázková výroba dortů na svatby, oslavy narozenin, výročí a další události, které jsou pro vás důležité. Vyrábím dorty a jiné sladkosti na zákazku.


Slavíte narozeniny či svatbu? Zúčastňuji se různých seminářů, školení a praktických kurzů, neustále hledám nové nápady, reaguji na poptávku a rozšiřuji naši nabídku. ZAKÁZKU DORUČÍME ZDARMA v Praze, mimo Prahu za zvýhodněnou cenu. Naše cukrářská výroba se specializuje na dorty na objednávku - originální dárky.


OZN- dort cena pro učitele.

Nové inzeráty e-mailem. Nabízíme domácí dorty na zakázku , mini dezerty, svatební. Pokud není cena dortu pevně stanovena, což u dortů vyráběných na zakázku nebývá, pak se její výše určuje dle hmotnosti dortu a pracnosti jeho dokončení.


Fotogalerie dortů – od „DORTOVÉHO TÁTY“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky