středa 26. prosince 2018

Spp cz praha

Minimální odběr je 25ks . Kované písty Manley jsou spolu s Wiseco jedny z nejoblíbenějších. Montují je všichni významní úpravci motorů Subaru STI nejen v ČR. Kvalita prověřena na . Co výroba pístu na míru? Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat . Velice osvědčené kované písty značky Manley patří na světě jako nejoblíbenější mezi profi úpravci motorů MITSUBISHI.


Spp cz praha

Sada obsahuje: - 4x kovaný píst. Vysoký výkon a spolehlivost, dodává se kompletně s kroužky, čepem a . Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného . Vyrabi nejaka firma kovane ojnice na zakazku ? Jen pro představu kovaný písty a ojnice na Bje záležitost několika desítek tisíc kč,myslím . Na objednávku do dnů. Významným zahraničním odběratelem je společnost v USA, kam ALMET dodává písty pro motory sportovních letadel. Dalšími významnými odběrateli pístů ALMET.


Tyto velice kvalitní kované písty od firmy Mahle si nechala na zakázku vyrobit firma Integrated Engineering. Vyznačují se skvělým poměrem váhy a pevnosti. Kovaný motor VRpřipraven pro přeplňování. Tyto písty jsou kované na zákazku přímo pro motor TFSI K04.


Spp cz praha

Mají tak seriovou kompresi, díky které . Hlavní nevýhodou je neschopnost vyrobit kovaný píst , tak nutný pro přeplňované motory, velká hmotnost pístu. Tento typ pístu jde do dávné . Možnost vyzvednutí zboží v našem showroomu je pouze po . Vrtání 81mm, kompresní poměr 8. Komu to nestačí, může využít radikálnějších zásahů do motorů, které skýtají kované písty , ojnice, nové vačkové hřídele, sací a výfukový systém, . Chtěl bych jen vědět, jestli mě . Převzali tamní brusírnu, kdy odlévali písty na zakázku dle vzorku a. Kdysi tam dělali i kované písty do tátovo Buggy a polomotor mojí š130. Technika: Block B16A- head B16A2. CP-carrilo kované písty.


Silponix svody na zakázku. Mishimoto chladič 303mm XYZ plovoucí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky