pondělí 17. prosince 2018

Kopr v octovém nálevu

Kopr v octovém nálevu

Kopr naložený do octového nálevu. Zalít horkým nálevem, skleničky uzavřít a sterilovat minut. Autor receptu: aeiou (receptů) aeiou. Příprava: neuvedeno PT0M Vaření: hod.


Kopr v octovém nálevu

Jak uskladnit kopr - recept jak skladovat kopr - kopr v octovém nálevu. Pokud máte doma přebytek kopru je. V octovém nálevu se z nich stanou příjemně křupavé a . Opraný čerstvý kopr jemně nakrájíme, nasypeme do sklenice, zalijeme octovým převařeným horkým nálevem a zatížíme užší skleničkou, aby . Květák v octovém nálevu. Tahle variace na klasické téma jistě potěší nejen staromilce, a to jak na večírku, tak ráno po něm.


Můžete ho sušit, zamrazit i naložit v octovém nálevu jako např. POPIS VÝROBKU: Čerstvý kopr nařezaný na malé kousky a zasterilovaný v sladkokyselém nálevu. Hrášek v sladkokyselém nálevu. Chřest v sladkokyselém nálevu.


Kopr v octovém nálevu

Hlávkový salát sterilovaný v octovém nálevu. Také se dá usušit nebo zamrazit. Koprovou nať lze sušit, zamrazit, či naložit v octovém nálevu podobně jako okurky. Vynikající je sušený, suší se zavěšený ve svazcích, po dosušení se jemně.


Výrobek je určen jako polotovar pro přípravku koprové omáčky, popř. Přidáme sterilovaný nebo jemně nasekaný čerstvý kopr a vaříme asi . Můžeme ho konzervovat v mírně kyselém nálevu nebo bez sterilace v silném octovém nálevu. Anethum graveolens L. Rybí karbanátky v octovém nálevu.


Sleď v hočičném nálevu. Nezbytný je ve Švédsku tolik oblíbený kopr při podávání. Měla jsem kopr sterilovaný v octovém nálevu a proto jsem použila sladkou smetanu. Proto je dobré si jeho . Menší zelená rajčata očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic.


Sterilovaná zelenina . Cibulku, kopr a křen očistíme, opláchneme a průběžně těmito surovinami prokládáme rajčata. Tykev sterilovaná v octovém nálevu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle.


Kopr v octovém nálevu

Na povrch dáme opláchnutý kopr. Sůl a ocet rozmícháme ve vodě, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky