středa 12. prosince 2018

Odvar z petrželové natě

Odvar z petrželové natě působí jako vlasové tonikum oživující lesk vlasů. Použijte jej na spláchnutí umytých vlasů. Budou vypadat zdravěji a . Kupte jednu kytičku petržele, omyjte.


Hudlenka má skvělý recept na ledviny! Milé dámy, toto mi přišlo e-mailem, .

Znáte bazalkový nebo petrželový čaj? Jejich účinky vás ohromí. Některé bylinky jsou v našich domácnostech stále . Odvar připravíme buď tak, že tři lžíce jemně nasekaného kořenu petržele zalijeme vroucí . Petrželová nať i kořen jsou léčivým pokladem. Recept na petrželový čaj. Nasekejte petrželové.


Na hubnutí existuje úžasný čaj z petržele. Musíte ho rozhodně vyzkoušet.

Přidejte polévkových lžic petržele do litru vařící vody a nechte 20 . Zbyl vám kus petrželové nati? Uvařte si z ní odvar , který dodá vašim unaveným kadeřím sílu, lesk a zdraví. Navíc funguje i jako . Vlasy budou vypadat zdravěji a budou mít krásný lesk. Proti roupům použijeme špetku petrželové natě , kořen celeru a violky vonné.


Vaříme minuty v 2ml vody, louhujeme minut. Přírodní petrželová šťáva z čerstvé nati je výborným prostředkem k. Odvar z natě je výborným vlasovým tonikem oživujícím lesk vlasů. Odvar z kaše z OVSa bezpluchého (asi dl) lžíce sušené petrželové natě. Zelenina a zároveň koření. Zdraví prospěšné jsou jak kořen, tak i zelená nať.


Obsah blahodárných látek je ale v syrové nati vyšší než v tepelně . Léčivé odvary se připravují ze semen. V hrnci smícháme víno s octem a přidáme petrželovou nať. Velice oblíbený je petržel kořen a petrželová nať jako KOŘENÍ.


Též při štípnuti hmyzem se doporučuje postižené místo potřít čerstvou petrželkou. Pokud vyžadujeme čerstvou petrželovou .

Jako zelené koření se využívá především petrželová nať v různých obměnách. Používáme v kombinaci s ricinovým olejem v poměru 7:( petrželový olej : ricinový olej) k večernímu čištění pleti. Na unavené oči nám může pomoci například také odvar z petrželové nati. Natě petržele spaříme horkou vodou a necháme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky