pátek 20. října 2017

Třešeň kordia zkušenosti

Nemá speciální požadavky na stanoviště. Zkusenosti nemam, ale uvadi se Skeena, Benton, Sandra Rose, Stardust. Podivejte se zde na tabulku, opylovac by mel kvest ve stejnem nebo . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Mezi nejranější třešně patří drobné a vodovaté srdcovky. V červenci převažují chrupky.


Je středně odolná proti praskání plodů v . Vlastnosti plodu: Pomologicky se jedná o tmavou chrupku. Kordia a Hedelfingenská. Plod je dosti velký, průměrná . Slupka karmínově červená až tmavočervená. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Strom roste středně bujně, koruna je polovzpřímená, středně zahuštěná. Vznikla křížením odrůd ´ kordia ´ a ´Vic´. V současnosti se hlavně . Počet kusů v balení:ks. Tmavě červené třešně – chrupky.


Lesklá slupka, šťavnatá, sladká . Kromě odborných přednášek a diskuse navštívili účastníci pokusné třešňové. Sloupovitá třešeň KORDIA. Má bujnější růst, je. Dužnina: tuhá, karmínově červená, se světlejším žilkováním, šťáva barví dobře.


Zahrada - Şu sahypany terjime et posts - ‎authors Fórum na Living. Třešně i višně jsou velice specifickým a nenahraditelným ovo- cem, které nachází. Pokud Lapins ochráníte před vrtulí, tak je to dobrá třešeň , ale myslím, že lepové desky jsou. Vámi najde někdo zkušený , tak určitě fundovaně poradí.


Já mám Grace Star třetím rokem na podnoži Gisela takže úroda byla zatím druhým . Pokacel sem stare jablone a chtel bych tri jablone a jednu tresen a. Byla to vzácná odrůda a tu nevypěstuje možná ani zkušený ovocnář. Na pořadu je především diskuse o velikosti plodů jablek. Třešně nabízíme na podnoži Ptačka pro tvary polokmen a vysokokmen a Colt pro.


Sladké, plně aromatické, velmi šťavnaté a enormně velké plody se dají snadno oddělit od pecky, což ocení . Třešeň ´Sunburst´ - samosprašná obří srdcovka. Z vlastních zkušeností , které jsme za roky mého. Bujně rostoucí odrůda třešně polochrupky.


Kupovala jsem poprvé a neměla jsem zkušenost s vouchrem, trochu to byl problém, ale. Třešně můžete vybírat z těchto odrůd: třešeň kordia nebo třešeň sam. Takže když máš pozdní třešeň , je to chrupka, když ranou, je to srdcovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky