středa 25. října 2017

Buk velkolistý

Je podobný našemu buku obecnému, jeho listy jsou ale znatelně větší a mají protáhlejší a zašpičatělý tvar. Pochází ze Severní Ameriky. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny . Fagus grandifolia Ehrh. No translation memories found. Consider more lenient search: click button to let . Found sentences matching phrase buk velkolistý.


Buk velkolistý

Translation memories are created by human, but computer aligne which might cause . Podtitulek: významný alergen. Unsubscribe from Arboretum Žampach? Amerikanpyökki, Amerikansk Bøg, Amerikas dižskabardis, Amerikinis bukas, Ameriška bukev, Buk velkolistý , Buk wielkolistny, common beech, Grandfolia fago.


A z toho důvodu je potřeba pro pěstování hub vytvořit doma podobné prostředí. Hlívu můžeme pěstovat také na špalcích dřeva. Využití (historie i současnost) ↑. Zkratka : EPPOCode: FAUGR Země původu: východ USA a extrémní . Preklad „ buk veľkolistý “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Preložiť slovo „buk východný“ zo slovenčiny do angličtiny. Latinské slovo - fagus grandifolia. Překlad latinského slova fagus grandifolia do českého jazyka, naleznete níže. Contextual translation of buk into English. Vyšší hodnota pH není pro některé rostliny dobrá.


Většina může využívat půdu s úrovní pH mezi až 7. Uvádíme výběr rostlin, které rostou dobře při vyšší . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt buk velkolistý. Buk velkolistý či americký, jehož listy mají - párů postranních žilek ( kdežto buk lesní vykazuje 5-párů) se od buku lesního se liší nejen velikostí listu, ale i . It is also known as Beech, Buk velkolistý (Czech), Carolina beech, Gray beech, Red beech,. Ridge beech, Stone beech, White beech, and Winter beech. Other names: Česky: Buk velkolistý , Deutsch: Buche (Amerikanische). Slovenský: Buk veľkolistý , Slovenščina: Ameriška bukev , Türkçe: Amerika kayını.


Buk velkolistý

Na ohýbání se buk využívá pořá ať už v masivu, nebo v lamelách (postele). Protože buk dorůstá i. Lípa velkolistá kvete o 2–týdny dříve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky