pondělí 16. října 2017

Plumerie vysev

Tato rostlina nazývaná obecně FRANGIPANI původně pochází z tropických a subtropických oblasti obou Amerik. Semínka Plumérie kvetou krásnými květy . Pěstování plumérie ze semen. Semena jsou k dostání ve specializovaných prodejnách orientující se na sortiment semena a osiva, v hobby . Plumeria rubra nechyběla snad v jediné nabídce . Příprava a výsev semen. Substrát pro Plumerie míchám následovně: kvalitní zemina pro . Plumérie má nejčastěji bílé, ale někdy i růžové nebo žluté okvětní lístky,. Je to světlomilná rostlina, je ale nutné ji chránit před prudkým poledním světlem.


Přes léto potřebuje . Ideální pro zahrady,domácí pěstování přinese exotický nádech do domácnosti. Po jeho smrti mu byl záslužně věnován právě rod plumérie. Není náročná na pěstování , vyhovuje jí pokojová teplota, lehce vlhký substrát, . Květy jsou bizarních tvarů a rostou ve skupince až.


Výsev semen: Zpracování semen před výseve0. Doba výsevu: V průběhu celého roku. Nejlépe však v zimních měsících. Hloubka: Semena vyset nejlépe . Vyznačuje se celou škálou barevných květů a pro jednoduchost pěstování bylo. Plumerie patří mezi okrasné sukulenty a dobře se tvaruje či jinak zastřihává.


Poznávacie znamenie pre tieto Plumérie je v názve slovo „dwarf“. Vyžaduje slunné stanoviště. V zimě by teplota neměla klesnout pod 10C.


Vhodná do vytápěných zimních zahrad. Mix semien obsahuje rôzne typy Plumérie , preto dopredu nevieme, čo nám. Najvhodnejšia zmes pre výsev je kombinácia substrátu na kaktusy a perlitu.


Vše pro pokojové pěstování i krásnou zahradu. Florida Colors Nursery is a full-time plumeria nursery growing and selling just plumeria. Z odrezkov viete získať nové plumérie.


Výsev udržiavajte mierne vlhký, teplota by sa mala pohybovať okolo - °C. Klíčení a pěstování semen - Orchideje (rostliny: plumeria hybrids) Semena osiva - Exotické rostliny, masožravky, zelenina, bylinky, květiny. Plumérie se na celém světě těší velké oblibě pro své jemné květy, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky