úterý 24. října 2017

Rakytník léčivé učinky

Jako dominanty přicházejí v úvahu vysoké okrasné trávy vzpřímeného vzrůstu. Příkladem je třeba třtina nebo pampová tráva. Atraktivní jsou také trávy přerůstající jeden metr a mnohé z druhů dorůstají i do mnohem vyšší výšky.


Tyto druhy se budou vyjímat hlavně na . Odľahčia každý priestor, sú jemné a vzdušné, vysoké i nízke a rôznych. Zajímavého efektu lze dosáhnout včasným zkrácením výhonů u vysokých hvězdnic.

Velmi často se jako solitérní rostliny vysazují vysoké okrasné trávy. Ostatní okrasné trávy patří, podobnějako druhy obilí, do čeledi lipnicovitých . Nabízíme skalničky a trvalky, letničky, byliny, trávy a okrasné keře. Popis: Středně vysoký kultivar velice dekorativní mrazuvzdorné trávy.


Asie, Evropy i ostatních světadílů. Zahradní trávy mohou být vysoké jen několik centimetrů, ale některé druhy dorůstají do více než metrových výšek. Podle velikosti tak působivě doplní trvalkové . Vysoké druhy trav dorůstající i do několika metrů zakryjí méně vzhledná zákoutí nebo vytvoří přírodní předěly. Nápadné a vysoké trávy vysazujeme jednotlivě jako solitéry nebo mezi trvalky, nízké .

Ozdobnica čínska ´CABARET´ , kont. Nová vysoká ozdobnica so širokými zelenými listami s výraznými bielymi . Mohou vhodně doplnit . Tradiční a netradiční okrasní trávy různých barev za skvělé ceny. Vyberte si z naší pestré nabídky a nakupujte již dnes. Rychlé dodání, skvělé ceny, kvalitní . Z nich vy- růstají tenká, . Které druhy jsou oblíbené?


Hodně záleží na tom, zda má tráva tvořit solitérní dominantní trsy, doplněk do záhonu trvalek nebo trsy na skalce. K nejžádanějším vysokým okrasným travám . Velice oblíbený druh okrasných travin, lidově nazývaný čínský rákos. Jde o okrasnou travinu dosahující za příznivých podmínek vysokého. Tato květina se pěstuje i jako okrasná tráva vhodná do truhlíku, tráva. Vysoké trávy s bohatými latami květů jsou elegantní až monstrózní, menší druhy je zase s výhodou použijete ve . Okrasné rostliny: Vlasy matky Země.


Na výběr máme vysoké , štíhlé, ostnaté, roztřepené či dlaňovité. Většina z nich je zbarvena zeleně. Nalezneme však i pestře žlutavé, červené, . Imperata cylindrica .

Mohutné trsy vysoké trávy jsou ideální pro solitérní výsadbu. Barevně zaujmou, jak už bylo řečeno, v každém ročním . Kvete koncem léta (VIII-X) žlutohnědými až hnědými štětkovitými květy. Traviny a bambusy - 3rostlin.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky