úterý 31. října 2017

Stiga park 720 power

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nový rider s čelním sečením trávu nejdříve poseká a pak přejede koly, práce se strojem je rychlá a zvládne sekat plochy až . Kloubové řízení s posilovačem . Mulčování je velmi účinná údržba . Zdvihový objem, 5cm³.

Nově přehlednější a rychlejší. Typ ppohonu zariadenia . Doprava zdarma Akcia. Dostupnosť: Na sklade. Engine model, Vanguard 18hp. Displacement, 5cm³. Number of cylinders, 2.

BriggsStratton Vanguard. Spoločnosť THS Kežmarok Vám ponúka v nákupnej zóne prva. Motor je 2-valcový vzduchom . Pohon kolies zadná náprava. Park Power 2WD může pracovat se všemi sekacími hlavami a dalšími agregáty bez omezení. Stiga Combi SE Instart.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Detailní popis produktu. HORRMANN Garden Power. Rider s čelním sečením trávu nejdříve poseká a pak přejede koly, práce se strojem je rychlá a zvládne sekat plochy až do jednoho hektaru. Posledné kusy v sklade.


Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Dodatkowo, w ergonomię pracy gwarantuje . Inzerát byl odebran z. Park Power 4WD může pracovat se všemi agregáty bez omezení a je vhodný pro pozemky o. Fuel tank capacity, L.

Cutting width, - 1cm. You can choose between mulching or rear discharge cutting options. Park 7PW 2WD Ride on Lawnmower (Excluding Deck). Our Price ‎: ‎£199. List Price ‎: ‎£008.


Zahradní rider - Park 7Power WD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky