středa 18. října 2017

Lilek recepty apetit

Smažený lilek na večeři. Lilek na pánvi s česnekem. Smetanu osolte, opepřete a smíchejte s vejcem. Poté lilek zalijte smetanou a chvilku pečte na pánvi. Ingredience - porce .

Nejprve na pánvi opečeme lilek , pojme dost oleje, takže nešetříme, na chvíli můžeme pánev zakrýt poklicí a podusit. Vaření lilek na pánvi s vejcem. Dobré odpoledne Dnes jsem viděl, jak se lilek prodává v . Po hodině slijeme šťávu z lilků.


Co třeba vyzkoušet zapečený lilek ? Na pánvi si rozpalte olej. Než se lilky vypotí, na pánvičce si lehce opečte dva tři stroužky česneku, zároveň si rozpalte olej na druhé pánvi a můžete postupně po osušení . Nabíráme lžicí a smažíme na trošce oleje na pánvi.

Ideálně na plodu ponechte slupku, lilek pak při vaření lépe drží pohromadě a. Postup: Čerstvý lilek důkladně omyjeme a osušíme. Osuš je a ogriluj na grilovací pánvi. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej a plátky lilku na něm postupně osmažíme do zlatohněda (asi minuty).


Necháme osušit na papírové . Další postupy jsou například lilek smažený na kolečka na pánvi , ten ovšem trvá věky, musíte stát u plotny, lilek natáhne nekonečné množství . Podobným způsobem lilek připravíte i venku na grilu. Plotýnku zase můžete nahradit litinovou pánví nebo lilky zprudka opéct v troubě. V základní verzi receptu . Spálený lilek můžete připravit stejně dobře na grilu nebo i na plynovém sporáku. Potřete jednotlivá kolečka lilku olivovým olejem po obou stranách. Papriky opečte v celku na pánvi potřené olejem nebo na grilu.


Poté nakrájejte cibuli, papriku, rajčata na kostky, nastrouhejte mrkev. Zahřívejte rostlinný olej na pánvi. Po - minutách lilek důkladně osušíme ubrouskem a nakrájejíme na menší kousky. Cuketa a lilek na pánvi s malými koktejlovými rajčaty.


Tempeh nakrájíme na kostičky, abychom ho před podáním mohli jen lehce na pánvi podusit, stačí i jen na vodě, aby nebyl studený.

Marinovaný tempeh bude . Tento pin objevil(a) Katka. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Voda venku už je na koupání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky