pondělí 30. října 2017

Postřik na vosí hnízdo

Flexibilní lepidlo na obklady a dlažby. Vaše cena s DPH: 31Kč. Papierové vrece, kg – od €, odporúčaná cena – 1€. Vodeodolné, mrazuvzdorné, zušľachtené, hydraulicky tvrdnúce lepidlo , vhodné aj do potravinových prevádzok, so zníženým sklzom a predĺženou dobou . Lepidlo CMPLUS 25kg flexibilná C2T Vypredaný.


Ceresit CMPLUS je flexibilné lepidlo na lepenie dlažieb a obkladov 25kg.

Zlepšené, cementové lepidlo se sníženým skluzem, na obklady a dlažbu. Původní název lepidlo FLEX. Receptura lepidla zůstává stejná, mění se pouze název a . CENA NEZAHRNUJE DOPRAVU A NEVRATNOU PALETU - VYČÍSLENÍ. Hotová suchá směs Flexi lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TESje . Předpokládaná lhůta dodání: cca pracovních dnů. Dům a zahrada - lepidlo flex bazar.


Qucik-mix F-DBK je flexibilné lepidlo na lepenie rôznych typov obkladov a dlažieb do tenkého maltového lôžka vo vonkajšom aj . Cena za jedno lepidlo 1Kč.

Disperzní lepicí a stěrková hmota Weber. Mrazuvzdorné cementové lepidlo pro profesionální lepení obkladu a dlažeb vystavených zvýšenému namáhání. Vynikající přídržnost k většině podkladu, . Lepidla na obklady a dlažby, flexibilní lepidla: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Příprava i aplikace lepidla je stejná jako u všech běžných značek.


Přesvědčte se sami o funkčnosti tohoto výrobku. Doručíme Vám produkt. Dobrá cena je jen dobrý začátek, děláme vše proto, abyste se k nám za nákupem rádi vraceli a . Technické vlastnosti výrobku webercol flex C2TE . Určené pro lepení v interiéru i exteriéru, vhodné pro . Vhodné pro balkony a terasy, voděodolné a mrazivzdorné.


Zlepšené cementové lepidlo so sníženým sklzom, na obklady a dlažbu. Pôvodný názov lepidlo FLEX. Receptúra lepidla zostáva rovnaká, mení sa iba názov a . Tenkovrstvé lepidlo se zvýšeným obsahem zušlechťujících přísad na lepení obkladů a dlažeb se sníženou savostí. Katalógové číslo: Keraflex Extra S1.


ARDEX AM 1- kg Ardex.

Bílé flexibilní lepidlo pro univerzální použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky