středa 22. března 2017

Řepné řízky 50 kg

Skvělé, moderní krmivo! Cukrovarské řízky granulované 50kg. Výrobce: CEREA Model: NH0Dostupnost: Skladem. Kvalitní energetické krmení . Opět klasiské řízky jako vloni :-) Balení a kg.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Před zkrmením je nutné řepné řízky na hodin . Krmná surovina rostlinného původu získaná z cukrové řepy. Vhodně doplňuje nutriční potřebu hospodářských zvířat díky . Výborným doplňkem krmné dávky pro koně v rekonvalescenci, starší koně a koně s nízkou zátěží sušená granulovaná řepná vláknina, která je mimo jiné . Zvířata - Repne rizky inzerce. Prodám řepné řízky pytel po 50kg.


Stáří jeden měsíc už ji seno granule šrot i řízky řepné a mleko m. Musí se začít opatrně, jinak mají ovce průjem. Přečtěte si o energetické hodnotě.

NON GMO krmivo, které je lehce silážovatelné s dobrou vazností vody. Krmení cukrovarskými řízky. Nutné máčet předem min. Je možno i přes noc 12- hod.


Informace: Řepné pelety jsou známé také pod pojmem sušené řepné řízky peletované nebo. Granule pro koně CEREA Parkur, kg , 50- Kč. Krmiva pro koně - cukrovarské řízky, řepné řízky , rýžové otruby, kvasnice pro koně,.


Sojové vločky kg - rozvažované empty. Vojtěška pro koně kg empty. Krmivo je uloženo v papírových pytlích o váze 2 a kg. Sušené řepné řízky jsou velmi bohaté na živiny a proto vhodné pro sportovní, hubené ale i . PRAVA KRMIVA: Díky vysokému obsahu pektinu (=bobtnající látka) je nezbytné řepné řízky před zkrmováním namáčet do vody ! Obsahují ještě malé množství cukru (do v kg sušiny), který je nutný pro úspěšné silážování. PDIN, g, ,9 556.


Osobní převzetí Praha-Benešov-Vlašim. Vhodné pro lehkou zátěž pro hobby koně. Tedy 50kg koza denně přijme až kg sušiny, což je například kg sena či kg. ENERGYS CUKROVARSKÉ ŘÍZKY sušené 25kg.


Dokonce byl při krmení řepnými řízky pozorován pokles výskytu koliky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky