pondělí 27. března 2017

Svída bílá sibirica

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým . Svídy jsou výborné sadit do . Sibirica je odrůda svídy bílé. Jedna z nejhezčích Svíd vůbec.

Má panašovaný bílozelený list. Používáme spíše jako krásnou soliteru, ale i. Listy jsou vejčité, tmavě zelené . Větve dlouhé, pružné, obvykle rovné a přímé. Letorosty červené, s bělavými lenticelami.


Doroste až metry do výšky. Výhony svítivě červené až tm. Vaše jméno, příjmení .

K– kultivar s výrazně červenými . Kontejnerovaný 2l kont. Velmi oblíbená svída s panašovanými listy. Pochází z Asie, v České republice je běžně pěstována jako . Cornus alba Kesselringii - Black Stemmed Dogwood in Autumn. Této nenáročné rostlině se daří ve všech půdách. Tento kultivar je ceněn pro své . Druhy dřevin s atraktivními výhony a borkou.


V každém ročním období nám tato odolná (vždyť pochází ze Sibiře) svída ukazuje krásu svých barev. Na jaře vykvete sytě zelenými . Intenzita rastu, rýchlo rastúci. Použitie, skupinová výsadba, živý plot. Mrazuvzdornosť, -40°C.


Podlouhlé listy jsou středně zelené barvy s krémově bílým okrajem. Svída bílá ´ SIBIRICA VARIEGATA´ . Argenteomarginata – bíle panašované listy,. Löydä tämä ja muuta käyttäjän Monika Trtková taulusta Zahrada.

Muiden mielipiteitä .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky