středa 15. března 2017

Muškáty na okna

Oblíbené muškáty čili pelargonie zdobí okna , terasy a lodžie od časného léta až do pozdního podzimu. Nebývá výjimkou rozkvetlé okno. Vzpřímené pelargonie (často označované jako páskaté) jsou převážně kultivary druhu Pelargonium zonale. Někdy se jim říká selské nebo stojací . Vsaďte na pelargonie neboli muškáty , a pokud se budete řídit našimi radami, máte zaručeně vyhráno.


Muškáty na okna

A nezáleží na tom, zda máte raději ty klasické, převislé nebo třeba stále populárnější anglické muškáty. Všechny jsou vděčné a poměrně . Do stínu dejte fuchsie, na slunce muškáty. Výběr balkonovek je nepřeberný. Muškáty musíme uchránit již před . Pokud jste muškátům dopřávali hnojivo podporující růst a kvetení, přestaňte s tím. Místo toho rostlinám . Bab jestli je u vás rak pošmourno jak u nás rak bych je tedˇnedávala ven pokud je máte za oknem.


Já bych je dala za okno ale bohužel nemám . Seriál o letničkách: Proč bylo babiččino okno plné muškátů. Babička měla mezi okny muškáty. Byly to muškáty obyčejné a voňavé.


Muškáty na okna

V zimě muškáty zaléváme pouze skromně, a to jen tehdy, jestliže. Mít okna obsypané muškáty je sen každého pěstitele. Okna a balkony ještě stále zdobí vytrvalé muškáty připomínající teplý dotek letních dnů. Ty však už brzy zažene první mráz - a okna i balkony tak nějak posmutní. Stálice českých oken – slunomilné muškáty se do evropských skleníků přistěhovaly z Jižní Afriky už v 17.


Hlavně jsou jednoduché na pěstování a krásně ozdobí vaše okno nebo balkón. U nás nejčastěji pěstované muškáty jsou pelargonie peltatum . Jaké muškáty do oken už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Reprezentativní budovu s podloubím a hodinovou věží zdobily převislé červené muškáty , okna opatřená barevnými vitrážemi, fresky v průčelí fasády a sochy . Už hodně dlouho obdivuji okna plná muškátů :lol: Tak jsem se rozhodla, že bych si je letos taky vysadila, jenže máme dvě okna na východ a okno od kuchyně . Jak se, prosím vás, jmenuje ten muškát za oknem ? Zajímá mě, jak jste ho pojmenovala vy.


Muškáty na okna

Vy nedáváte květinám jména? Takové místo je například veranda, zasklený balkon, nevytápěná chodba, u okna v garáži, zimní zahrada, izolovaný skleník. To okno se zelenými závěsy je od jeho pokoje. Napravo od Matějova okna je okno s bílými záclonami a červenými muškáty.


Tam mají Novákovi obývací pokoj. Krásných květů na muškátech dosáhnete použitím následujícího návodu na super hnojivo. Rozdrobte do vody (litru) kostku droždí a nechte asi dní kvasit.


Najjednoduchší spôsob, ako rozmnožiť muškáty : Na budúci rok rozžiaria vaše okná ! Pěkné zdravé sazenice muškátů pro má okna. BylinkyParkKvětiny Okna Belle Rostliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky