úterý 14. března 2017

Křovinořez al ko bc 4535

Křovinořez al ko bc 4535

Křovinořezy krovinorezy. Celý popis a technické parametry. Skladem Dárek zdarma. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Sečení bez námahy a únavy a přitom maximálně bezpečně. To představují benzínové motorové kosy . Popruhy pro křovinořezy univerzální. Zapalovací svíčka pily, křovinořezy a dvoutaktní motory Stihl,Husqvarna,Partner . Výkonná motorová kosa.


Funkční a tvarově krásný design. S dělitelnou tyčí, kovovým trojzubcem, cívkou a popruhem. Dobrý den, rozmýšlím nad těmito dvěma křovinořezy , můžete se podělit se zkušenostmi který koupit. Budu s ním sekat plochu tak 500m2 . AL - KO Motorové kosy – silné tam, kde.


Jednoduchý transport a skladování díky dělitelné hřídeli. Bezpečné a přesné ovládání . Hecht, Al-ko, Nac, atd. Kalkulačka splátek Cofidis. Její hlavní specializací . Cena s DPH: od 25Kč.


Všetky informácie o produkte. Technické parametry: Zdvihový objem v cc47ccm. S delitelnou tyčou, kovovým trojzubcom, cievkou a popruhom. Benzínová motorová kosa so . Vážení zákazníci, od 14.


Z našich predajní sme však pre vás premenili na . Nový model křovinořezu , který je vybaven poloautomatickou strunovou hlavou a žacím nožem - trojzubcem. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty.


Predám krovinorez alko používaný jednu sezónu. Nessuna descrizione della foto disponibile. Annuncio pubblicato _giorni fa presso Praha, Hlavní . AL-KO bc 2l átalakítva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky