úterý 28. února 2017

Svilušky na paprikách

Svilušky jsou velmi drobní roztoči. Velmi častým savým škůdcem rostlin na zahradě, v bytě i skleníku je sviluška. Jak ji poznat a jak rostliny chránit?


Zvolit můžete přípravky . Omite nevadí roztočům? A kde roztoče kupujete?

Jak na svilušky ve skleníku? Co se stalo s paprikou ? Symptomy napadení sviluškou chmelovou na paprice. Prostigmata) Čeleď ‎: ‎vlnovníkovití (Eriophyidae) Rod ‎: ‎sviluška (Tetranychus) PORADNA: Vysávají rostliny a halí je do pavučin. NOHEL GARDEN je největší velkoobchodní společností v oblasti zahrádkářských potřeb v České a Slovenské republice. Zatímco na jabloních a slivoních nejvíce škodí sviluška ovocná, na jahodnících a paprikách si pochutnává sviluška chmelová.


Rajče, okurky nakládačky a salátové, paprika , tykev nebo lilek patří do skupiny oblíbené teplomilné plodové zeleniny. Ve venkovním prostředí je možno je pě.

Vertimec EC je insekticidní přípravek určený k hubení svilušek a. Je účinný proti škůdcům na okrasných rostlinách, bylinkách, paprikách , . No, svilušky , ty jsou také letos přemnožené a tady bych řekla spíš. Dalšími častými škůdci paprik jsou svilušky , konkrétně sviluška chmelová, která vytváří na paprikách jemné pavučinky. Pro ochranu rostlin před . Mšice přezimují jako vajíčko na starých spadlých listech rostliny. Odstraněním z místa pěstování těchto listů značně snižujete intenzitu . Ošetření rajče, paprika , okurka. Zasažené svilušky kladou sterilní vajíčka, ze kterých se již nelíhne další generace.


Prostředek s fyzikálním působením na živočišné škůdce. OL Okrasné rostliny: sviluška chmelová - OL Paprika , rajče: třásněnky, vrtalky, třásněnka západní - OL Okrasné rostliny: třásněnka západní, . Vertimec je insekticidní a akaricidní přípravek na hubení svilušek a vrtalek na okurce, paprikách ,. Zvláště ohrožen je fazol, okurka a paprika. Objevit se mohou ve skleníku,. Mšice, svilušky , mravenci … Stále kontrolujeme, zda na paprikách nejsou mravenci.


Jakmile po rostlině lezou mravenci, buďte si jistí, že na . VERTIMEC EC proti svilušce a třásněnce je postřikový kontaktní . Trápí vás svilušky , vrtalky, třásenky a jiná havěť na rajčatech, paprikách nebo jahodách?

Vyzkoušejte Vertimec!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky