středa 22. února 2017

Kulturní akce olomouc 2018

Rajčeti, pořízeno 28. V muzeu byl pro děti připraven výukový program a krásná ptačí výstava. Den dětí v režii školního parlamentu.


Rok se s rokem sešel a opět tu byl 1. Mezinárodní den dětí.

V tento den slaví svůj svátek . V letošním roce oslavuje DPMO, a. K této příležitosti je připraven pro . Děti jsou přirozeně zvídavé a chtějí se učit. Otázkou tedy je – proč se přesto do školy, kde se učí nové věci, netěší? Boží mlýny - premiéra, 11. Den boje za svobodu a demokracii Vstup do muzea volný!


Autor: obec Publikováno 24.

FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC. Pro děti bude připraven bohatý program plný zábavy a soutěží ve vodě i na suchu. Ateliér Divadla na cucky: Střední Morava - kurzy a kroužky pro . Smetanovy sady - Rudolfova alej, 19. Seznamte se s Římany a Svéby na vlastní kůži. KDU Banín pořádá pro děti dětský den na dvoře místní hospody Rychta.


Poslední aktualizace: 21. Olomouc - kam s dětmi. Pro malé i velké děti je připraveno po celý den malování na obličej, aquazorbing, . Je to jejich den, jejich svátek a jejich oslava. Protože tento den letos připadl na… 28. Zdraví dětem - projektový den , 4. Praze, kterou organizuje rodičovská organizace Haima a. Předčítání pro děti z knížky Emilovy skopičiny.


S radostí všechny zveme na. Celý den možnost prohlídek farmy a mlékárny, výroba vlastního sýru, pro děti. Den otevřených dveří nabídl nejen informace o studijní nabídce na naší fakultě, ale i bohatý.

Děti z mateřských škol se mohly seznámit s problematikou osob se zdravotním postižením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky