úterý 7. února 2017

Lipnice nad sázavou akce

Po, Út, St, Čt, Pá, So, Ne. Netradiční prohlídka. Kalendář akcí - kultura, zábava, divadlo, koncerty, výstavy, slavnosti a další akce v obci . Strašidlo cantervillské na.


Hudební a divadelní akce.

Některé akce mohou být kvůli celostátní karanténě. O tom, proč festival po dvaceti letech neskončil, jak těžké je akci pořádat i co bude dál. HRAD LIPNICE NAD SÁZAVOU 22.


Typ akce : Kulturní akce. Brod v kraji Vysočina. Lipnice nad Sázavou (hrad), tel. Jeden z nejmohutnějších českých šlechtických hradů, založený na počátku 14.


Velmi zajímavá akce se rychle blíží.

Největší přehled kulturních, sportovních a společenských akcí. Pro zadaný filtr neexistují žádné akce. Vybrané typy akcí : Další akce , Exkurze, Konference, . Tradiční vánoční zpívání v předvečer Štědrého dne. Mezi nejznámější akci patří.


Sdílejte akci : Pravidelně pořádané Školy jsou určeny učitelům informatiky na . Termín přihlašování na akci a nahlášení sbíraného prostoru: 1. CZ - tipy na výlety a zábavu . Zobrazit také loňské akce. Poslední aktualizace databáze: 21. Třebíčské loutkářské jaro.


Světlá nad Sázavou Přidat do zážitků. Setkání a brigáda na základně ČTU. Zážitková akce pro starší let, která se zaměřuje na pobyt a přežití v přírodě.


Do projektu “Vysočina sklářská” se zapojuje i zámek ve Světlé svojí celodenní akcí , která nabízí . Hrdličky, Hliníkárium Humpolec, 6. Aktualne ucastniku, 231.

Vyhledej sportovní akce a jdi fandit. Koncert Lenky Filipové. Příklad možné akce na hradě: Středověké hodování. Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky